luni, 18 februarie 2013

Promovare-SAIBH

                                                       Promovare-SAIBH

   Dragii mei,va prezint un alt magazin deoarece se apropie luna martisorului,iar aici veti gasi martisoare frumoase care iau ochii tuturor mamelor,prietenelor,iubitelor,bunicilor,profesoarelor etc.În prezent, mărțișorul este purtat întreaga lună martie, după care este prins de ramurile unui pom fructifer. Se crede că aceasta va aduce belșug în casele oamenilor. Se zice că dacă cineva își pune o dorință în timp ce atârnă mărțișorul de pom, aceasta se va împlini numaidecât. La începutul lui aprilie, într-o mare parte a satelor României și Moldovei, pomii sunt împodobiți de mărțișoare.Traditia martisorului este o mostenire de la stramosii nostrii romani. Cuvantul "martisor" are origini latine si este numele popular al lunii martie. Dupa vechiul calendar roman, 1 Martie era prima zi din an si se celebra sarbatoarea "Matronalia" la care se desfasurau serbarile lui Marte, zeul fortelor naturii, al primaverii si al agriculturii.
Semnificatia martisorului a ramas aceeasi de-a lungul timpului: este un simbol al primaverii, al revenirii la viata. El ne aduce optimism si credinta. Forma acestuia s-a schimbat in timp. La inceput martisorul era simbolizat printr-o moneda. Mai tarziu aparea sub forma unor mici pietre de rau vopsite in alb si rosu insirate pe o ata. Acum margelele frumos colorate, ceramica si florile le-au luat locul.Structura site-ului
Odata pasind pe site-ul magazinului,veti obesrva ca ,site-ul este bine structurat.Acolo veti vedea martisoarele care astept cu mare bucurie sa fie oferite mamelor,iubitelor,profesoareloe etc.Apasand pe unul sau mai multe produse vor fi insotite de pretul unic si o mica descriere a produsului.Comanda se face pe urmatorul site de socializare:
http://www.breslo.ro/Profile/SAIBH .Dovada o veti avea cu fiecare clic facut pe http://www.breslo.ro/Profile/SAIBH .Nu ezitati prea mult in a alege o bijuterie drept cadou. Sunt creatii pline de viata, de culoare, de sensibilitate... Convingeti-va!


Niciun comentariu: