sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Atelier Cheri

                                                            
Dragele mele,
Am revenit cu un alt articol  pentru voi deoarece vreau sa va prezint un atelier de creatie vestimentara.
Atelierul se numeste Cheri si vreau sa va spun ca va pune la dispozitie haine moderne .
Eu l-am intalnit pe pagina de facebook si m-au incantat mult preturile.
Pagina celor de la Atelier Cheri o gasiti aici: https://www.facebook.com/pages/Atelier-Cheri/159530794196560?sk=timeline


Am remarcat ca cei de la atelier va raspunde la intrebari cu foarte mare amabilitate fiind vorba de o echipa tanara talentata si foarte amabila.
Daca doriti sa va faceti o parere despre seriozitatea atelierului puteti sa cititi postarile de pe pagina atelierului.
De asemenea la albume veti observa persoanele care au imbracat produsele atelierului si care radiaza in fiecare poza,produsele  scotandu-le frumusetea in evidenta.
Printre albume veti putea  vizualiza si posete  si plicuri brodate care cu siguranta va va intregii tinuta.Acestea sunt foarte trendy si se gasesc in culori combinate.
Daca iubiti accesorile realizate manual cu siguranta veti iubi accesorile  de pe pagina atelierului  Cheri,sunt foarte moderne si frumoase.

La albumul’’Painted’’ puteti vizualiza produse colorate,extrem de trendy.Fiecare produs detine cate un mesaj sau o imagine.
 Daca iubiti stilul etno cei de la Atelier Cheri va ofera articole care cu siguranta va veti mandri,articole pentru orice persoana care doreste sa se imbrace macar o data in stil etno.Consider ca orice persoana ar trebui sa aiba in tinuta sa un produs etno care poate fi adaptat la o  tinuta din zilele noastre fiind potrivit  cu usurinta  la o tinuta casual daca este  folosit ca produs singur.De asemenea din produse  diferite se poate crea o tinuta  intreaga etno potrivita pentru o serbare,sarbatoare nationala ,party.

Produsele sunt foarte frumoase si sunt muncite cu mult drag.Acestea sunt brodate si create special pentru dvs.Puteti opta pentru camasute,ie,vestuta,rochite etc.
Pretul produselor este avantajos!
Tot pe pagina celor de la atelier veti gasi,fustite,bluze,sacouri  foarte moderne care se regasesc intr-o varietate de  modele si culori.
Daca sunteti adepta rochiilor de seara  fie ca doriti rochita pentru o ocazie speciala precum botez sau nunta fie ca doriti sa o  purtati la o aniversare sau trecerea dintre ani la Atelier Cheri puteti gasi  rochii confectionate din  materiale de calitate.Puteti opta pentru rochia  dorita de dvs caci atelierul va ofera o  varietate de modele si culori.Rochiile detin accesorii precum   cureluse,strasuri,pietricele,paiete,flori curele etc.
Nici rochiile scurte nu sunt prejos,puteti opta pentru  diferite modele.Veti vizualiza rochii din dantela,matase,animal print,floral print,bulinute si cu accesori precum cureluse, gulerase,curele,strasuri,paiete,pietricele etc.
Pentru ca este sezon de iarna Atelier Cheri va  ofera paltoane scurte dar si lungi,diverse culori,uneori combinate cate doua.

Paltoanele sunt foarte moderne si calduroase si sunt confectionate din materiale de calitate.
Puteti opta pentru diverse modele .Acestea sunt in trend si trend inseamna frumusete,modernitate,prospetimete,toate aceste elemente detin paltoanele de la Atelier Cheri.

Daca doriti sa realizati toate produsele accesati link-ul:    https://www.facebook.com/pages/Atelier-Cheri/159530794196560