vineri, 18 ianuarie 2013

Magazin IQ Shop

Vreau sa va prezint un magazin super fashion cu haine moderne pe gusturile fiecaruia.
Rochii care mai de care mai moderne,tintele care reprezinta ''fashion icon'',jeansi super moderni,corsete  extrem de sexi si senzuale.
Iubesti rochiile?Iubesti accesoriile?Cauti haine cu tinte?Aici este locul potrivit.Magazinul IQ Shop este magazinul viselor tale.
Magazinul reuneste diferite branduri renumite precum Mexton sau Bby intr-o locatie accesibila-Iulius Mall si Polus.
Produsele le puteti gasi si online accesand link-ul:https://www.facebook.com/pages/IQ-Shop/118519601627595 


DESPRE MAGAZIN
Un magazin modern care reprezinta tot cea este fashion,in trend,un magazin cu  haine de calitate,indiferent ce gusturi aveti puteti opta pentru rochiite accesorizate foarte frumos,paltonase moderne,haine din  blug foarte in trend etc. toate pentru  a transforma fiecare aparitie dvs intr-o aparitie de neuitat.
Pe piata sunt multe magazine insa calitatea hainelor nu este una  foarte buna,preturile sunt exagerate.De ce sa alergam din magazin in magazin pentru o hainuta la moda cand magazinul IQ Shop le are pe toate.
Cand  ne gandim la Mexton sau Bby ne gandim la fashion,moda,frumusete,calitate.
Pe internet gasim multe magazine insa  rar gasim intr-un magazin  lucruri in tendinte,de multe ori ele apar partial  si  preturile sunt exagerate.
Sa aratam bine conteaza foarte mult fiind oglinda de prezentare a fiecarei femeii dar si barbatii pentru ca..surpriza...la iQ Shop gasim si haine pentru barbati.
Indiferent ca    suntem genul baby doll si adoram  rochitele,poate suntem petrecareti si mergem in club si adoram salopetele sau paietele sau suntem mai formali si indragim asa de mult camasile,la IQ Shop gasesti haine care iti taie respiratia pentru a te simti o diva de fiecare data cand pasesti.     

Hainele sunt sortate pe categorii insa in fiecare luna  sunt actualizate.Magazinul este extrem de cunoscut si  puteti face oricand o vizita atat la Iulius Mall cat si Polus  Center astfel   va veti simti ca intr-un regat al hainelor,veti putea primi consiliere si sfaturi de la vanzatori care sunt foarte draguti si veti  putea alege hainele mult dorite.
Si pe facebook albumele cu haine sunt actualizate lunar,langa  fotografii  veti gasi si pretul iar in cazul in care acesta nu este prezentat  prin consiliere veti putea primi raspuns despre pretul fiecarui produs.
Pe wall veti gasi imagini cu ultime tendinte.Puteti realiza o comanda trimitand un mesaj privat deoarece din cauza   numarului mare de comenzi  realizate in dreptul  fotografiei acestia nu pot urmari fiecare produs in parte.
Tot pe wall veti gasi parerea clientelor,pareri de bine,toate fiind foarte incantate de produsele cumparate.
Cei de la IQ Sop realizeaza si  concursuri pentru voi dragi fashioniste care au ca premiu un produs din stoc.
De asemenea cei de la IQ Shop au realizat un Giveaway punand la bataie un voucher de 250 Ron care  poate fi cheltuit la unul din magazinele lor.
Sa speram ca cei de la IQ Shop vor realiza mai multe concursuri si zile Giveaway.
Tot pe facebook veti putea admira poze de la diferite shooting-uri.

DESPRE PRODUSE
Femei
Rochite-lungi-Difierite culori,rosu,negru,albastru electrizant,galben,portocaliu etc.indiferent ca alegeti culoarea pasiunii rosu,din catifea,sau negru,dantela,satin,matase vaporoasa,rochii tip sirena,rochii de vara matasoase,rochii stil princess oriunde ati fi veti crea  senzatii purtand o astfel de rochie.Aici veti gasi rochii pentru cele romantice dar si cele intraznete,pentru cele trendy dar si pentru cele mai linistite,daca sunteti genul office si dvs veti gasi rochia dorita,iar daca sunteti extravaganta ati ajuns unde trebuie.Rochiile  iau in partea de sus forma bustului,anumite rochii au crapaturi de la picior in jos pentru un plus de senzualitate,rochii cu bretelute sau spate decupat.Rochiile detin accesorii precum pietricele,paiete,strasuri,funde etc.Preturile variaza in functie de model.ROCHII
      
             -scurte diferite culori, rochite potrivie pentru club sau cocktail,rochitele sunt din catifea,satin,paiete fiind foarte glamour,dantela etc,rochitele sunt originale fiecare  dand o nota de personalitate persoanei care le poarta remarcandu-se prin stralucirea paietelor,frumusetea dantelei,epoleti cu tinte sau capse etc.Preturile variaza intre:(175-230 Ron)in functie de model.Rochiile in partea superioara ia forma bustului,altele se leaga dupa gat creend  line V,veti gasi si rochii cu diferite bate,cureluse aurii/argintii/ strasuri,pietricele,paiete,tinte /capse cu spatele decupat.Din catifea sau dantela care te duce cu gandul spre romantism ,paiete etc alegeti rochia care vi se potriveste pentru o zi office,clubbing sau party pentru  a va simti o Diva in fiecare moment.
Corsete-acestea se poarta din vechi timpuri,acestea aduc un plus de senzualitate   persoanei care o poarta,corsete  culoare neagra, dar si alte culori corsetele se poarta   anul acesta foarte mult combinat cu colantii,corsetele  au diferite modele,acesteau au pietricele,strasuri,tinte, majoritatea iau forma bustului iar topurile au si ele diferite volanase  in talie si sunt accesorizate cu pietricele,strasuri etc.Corsetele sunt din catifea sau latex iar pretul lor variaza in functie de model.
Salopete-salopete blug,catifea, latex ,jeans licra,acestea sunt foarte moderne si in acelasi timp ofera un plus de eleganta fiind accesorizate cu diferite bate sau pietricele,capse,strasuri etc.Pretul lor variaza in functie de pret.
Haine blug:jeans,geaca blug etc.
Colanti si pantaloni-colantii sunt un trend de foarte multi ani,se poarta colantii simpli negri,colanti diferite culori,colanti imprimeuri,animal print sau colanti  din latex.Colantii sunt accesorizati cu diferite pietricele,dantela,capse,tinte.
Pantaloni,pantalonii skinny,talie intalta,pantaloni  office,jeansi care prezinta anumite crapaturi pe lungimea piciorului.Pretul variaza in functie de model.
Sacouri-sacouri diferite materiale,sacouri negre cu epoletii ,capse sau tinte,fi feminina intr-un sacou negru alaturi de o rochita office.Sacourile variaza in functie de pret.
Bluzite si tricouri-bluzite  vesele  care are imprimat chipul  anumitor vedete sau chipuri anonime,bluzitele au pietricele sau tinte,ele sunt foarte lejere insa  alaturi de colanti poarte forma o tinuta trendy.Pretul unei bluzite   este 135 Ron.
Camasi-modelele camasilor  nu mai sunt  cele de altadata,camasile sunt foarte moderne,camasi diferite culor,dantelate cu volane sau pampoane in dreptul gatului.Pretul  camasilor este 125 Ron respectiv 165 body foarte asemenatoare camasei)
Geci-geci  de toamna,paltonase de iarna  acestea trebuie sa fie foarte calduroase si in trend.La magazinul IQ fashion veti gasi veste blanita,geci blug captusite,paltonase colorate  si geci negre cu tinte care  este fashion icon-ul in zilele noastre.Pretul variaza in functie de model.
Incaltaminte -si incaltamintea este la fel de importanta in alcatuirea unei tinute,pantofi,platforme cu strasuri,botine si cizme talpa joasa cu tinte si capse.Modele moderne si foarte variate.Majoritatea modelelor se afla la reducere.incaltaminte
Accesorii- accesorile au fost intotdeauna cele mai bune prietene ale unei femei ele alcatuind o tinuta:manusi,posete,gulere,ceaccesoriircei,curele  fiecare stralucesc prin frumusetea ei ,cu siguranta veti fi atractia serii purtand aceste accesorii.


Majoritatea produselor se afla la reducere astfel pretul rezultatul este unul destul de avantajos.

In albumul lunii ianuarie veti gasi corsete,bluzite,colanti, toate reprezentand cuvantul glamour.

BARBATI
Sacouri,bluzite groase,puloverase,geci,camasi toate acestea le veti observa in albumul shooting Men's collection.  men's collection

Puteti realiza o comanda prin intermediul pagini de facebook https://www.facebook.com/pages/IQ-Shop/118519601627595 sau puteti vizita  magazinul din Iulius mall sau Polus Center.

Va asteptam!    

Niciun comentariu: