duminică, 25 noiembrie 2012

PromovareMagazin Sepci.ro



Dragii mei,va prezint acum un magazine foarte special dedicat persoanelor care vor sa se imbrace de iarna. In acest magazine veti gasi tot ce ati visat sa purtati iarna aceasta. In acest magazine puteti alege pentru dvs. sau chiar pentru copii dvs. sepci, caciuli viu colorate, cu manusi asortate, nu doar ca veti fi protejata de frig, ci veti fi chiar in trend, pentru ca se poarta caciulile mari, esarfele si fularele mari si infasurate de cateva ori in jurul gatului, manusile.
Pentru barbati, lucurile sunt mult mai simple! Pot sa aleaga fularele mono sau pe cele cu dungi colorate, in functie de tinuta, sepci de toate felurile si in cazul unor tinute mai extravagante caciulile de blana cu urechi, stil cazacesc, care sunt foarte la moda.



DESPRE PRODUSE
Mai ales caciulile tricotate sunt in voga in acest sezon. Daca va pasioneaza lucrul de manasi cautati modele de tricotaje sau modele de crosetat va puteti inspira din urmatoarele modele. Sepci.ro va prezinta modele de caciuli tricotate pentru sezonul rece. In functie de preferinte, alegerea este a voastra. rece. In functie de preferinte, alegerea este a voastra.

umeroasele modele de caciuli, fesuri si palarii in tendinte pentru sezonul toamna/iarna 2012-2013 au atat ordin practic, protejandu-ne de vremea rece, cat si estetic, datorita design-urilor interesante ce acapareaza piata de textile.
In sezonul rece 2012/2013, vom observa reintoarcerea in tendinte a unor modele clasice de fesuri tricotate si caciuli crosetate si vom primi cu bratele deschise noile modele.Unul dintre cele mai populare trenduri ale anului il constituie inspiratia din regatul animalelor, nu doar prin imprimeuri, ci si prin forma caciulilor .
De asemenea, in locul caciulilor traditionale, multe dintre noi vom alege pentru sezonul toamna/iarna 2012-2013 urechile de iarna, bentite calduroase, modelele de fulare cu gluga.

STRUCURA SITE-ULUI
Pasind in magazinul Sepci.ro ve-ti vedea site-ul foarte bine strucurat :in partea de sus a site-ului se afla categorii pentru cine a-ti dori sa cumparati un anumit produs: Pentru ea; Pentru el; Unisex; Copii.In partea stanga a site-ului ve-ti gasi colectii de haine si produse.Apasand dublu click pe una dintre colectii vi se va deschide o fereastra cu produsul respectiv ,insotit de o denumire + pretul acestuia.Alegand produsul dorit ve-ti vedea ca puteti alege culoare,marimea,cantitatea.Tot sus aveti si datele de contact :aveti asistenta online ,mobil +40 727 793169, s.c. TOY’S MANIA s.r.l. , str.Crinului nr 43 Brasov Romania ,dar aveti si un formular de completare cu :Nume,prenume,oras,e-mail,telefon si mesaj unde va va raspunde in cel mai scurt timp + pagina de facebook a magazinului https://www.facebook.com/sepci.ro si si site-ul http://www.sepci.ro/ .Daca va intereseaza produsele nu ezitati sa contactati magazinul sepci.ro http://www.sepci.ro/.