joi, 16 mai 2013

DE TOATE SHOP










Dragii mei, iata ca m-am gandit sa va prezint un  alt site care le completeaza pe toate si asta pentru ca stiu ca ma  iubiti si apreciati articolele mele.
Mereu am prezentat pentru voi  magazine cu  articole vestimentare,bijuterii,parfumuri si altele.
Dar  ca sa avem o viata  buna stim cu toti  ca trebuie sa avem foarte multe lucruri,suntem inconjurati de multe lucruri iar acum totul este modern si exista  lucruri foarte moderne,usor de folosit menite sa ne faca viata mai usoara.De aceasta exista site-ul De TOATE SHOP-magazin cu de toate pentru toti.ELECTRONICE




Cred ca cunoasteti  produsele,asa spusul teleshopping,de multe ori ati admirat produsele,iata ca acum aveti oportunitatea sa cumparati tot ce doriti.Am gasit un site de unde puteti  cumpara foarte multe lucruri .ELECTROCASNICE
Site-ul se numeste DE TOATE SHOP  si il veti gasi  accesand link-ul: http://www.detoateshop.ro/
Site-ul este foarte bine structurat,veti putea gasi si date  de contact:numar telefon,adresa mail, formular de contact,program de lucru.
Daca doriti sa socializati puteti accesa si pagina lor de facebook :https://www.facebook.com/ro.detoateshop?sk=wall

De asemenea este indicat sa creati un  cont introducand datele dvs.personale  pentru a  putea plasa produsul dorit in cosul de cumparaturi.LENJERII DE PAT
In bara  de sus veti gasi numar de telefon disponibil.De asemenea la sectiunea<<Cum cumpar>> veti  gasi detaliile necesare.
Tot pe pagina veti gasi informatii(poze) cu cele mai noi produse dar si cele mai apreciate.
Pentru a va decide asupra culorii sau nuantelor,la  perdele,draperii,lenjerii pat  sau alte  produse  puteti solicita fotografii suplimentare.
Pentru perdele   si draperii,care prin taierea  la dimensiune solicitata  se personalizeaza,COVOARE
VA PROPUNEM SA VA TRIMITEM MOSTRE DE PRODUS.
In partea de  jos a site-ului veti gasi detalii despre:Cum cumparati,Cum platesc,Livrare.
Aveti reducere  de loialitate!Pentru detalii vizitati site-ul!
Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 lei
Produsele sunt situate pe categorii:
Electronice-intretinere electronice,periferice pc,produse audio-video.  
Electrocasnice  /Produse de bucatarie -cu aceste lucruri  statul in bucatarie va fi o placere.Aparate de stors sucul din fruct,roboti de bucatarie,tava prajituri,razatoare,tigai si gratare electrice.
Covoare-diverse modele,marimi,mochete ovale,la fiecare poza veti gasi marimile aferente.Pretul variaza in functie de model.


Accesorii casa-Cu toti stim ca  la casa fiecaruia dintre noi  sunt multe lucruri  de care avem nevoie.La  DE TOATE  SHOP veti gasi albume si rame foto,accesori curatenie,huse protectie saltea pat,accesorii utile,ceasuri,umbrele,tablouri,vaze,portelan,ceramica,sticla,perne,fata perne,FENG-SHUI.
Accesorii diverse:accesorii camping,accesorii  bicicleta,accesorii birou,accesorii textile,accesorii fitness,accesorii gradina,accesorii auto,accesorii sportive.
Lumanari-lumanari,candele,sfesnice,lumanari

Ingrijire personala-accesorii coafura,epilatoare,ingrijire corporala,perii rotative-placi de parPRODUSE PENTRU CASA
Lumea copiilor/Jocuri/Jucarii-oferiti copiilor dvs.cele mai frumoase cadouri:jucarii,rechizite,paturi,lenjerii de pat,halate de baie.

Produse DE TOATE SHOP-diverse produse utile  in  gospodaria dvs dar si pentru intretinerea dvs.personala

      Produse  igiena-Slabire/anticelulita/mACCESORII DIVERSE asaj-produse de slabire si masaj,diverse produse si aparate pentru confortul  fizic al dvs.,accesorii par
Anticariat-carti  beletristica,cartile sunt foarte captivante,pretul lor este unul foarte mic.
Pilote,lenjerii de pat,paturi,perdele-modele minunate,diverse culori, extrem de moderne  pentru infrumusetarea camerelor dvs.LUMANARI
Daca doriti sa vizualizati mai bine un produs dati click pe categoria dorita si  apoi click si poza se va mari.Langa poza veti gasi  detalii despre produs ,pretul produsului.PRODUSE DE BUCATARIE
Preturile produselor este minunat!Nu credeti?Accesati site-ul si veti fi convinsi!


Daca doriti sa efectuati o comanda accesati link-ul: http://www.detoateshop.ro/

Niciun comentariu: