marți, 25 iunie 2013

IOANA HOTELS-DE POVESTE

       






                                                                          Ioana Hotels












Am revenit  iar cu promovarile multumindu-va in acelasi timp  pentru numarul de like-uri dupa blogul meu.
Vreau sa va prezint de aceasta data,un hotel.Pana acum am prezentat magazine de moda,designeri,bijuterii,cosmetice,evenimente etc.
Nu este vorba de orice hotel ci unul de poveste.
Puteti sa-l vizitati cu incredere pentru ca  eu am fost acum cateva zile si m-am simtit excelent.
Daca doriti sa evadati din cotidian si sa  scapati de caldura infernala,un week-end la Hotel Ioana situat in Sinaia este o alegere perfecta.

Detalii despre hotel veti gasi daca veti accesa link-ul:http://www.ioana-hotels.ro/
Site-ul este  la fel de modern si de bine structurat ca si hotelul.

Pe site veti gasii detalii despre asezare,veti afla si adresa unde sa ajungeti si veti putea  vizualiza si o galerie foto.
Din punctul meu de vedere  este asezat in partea de sus  a muntelui ,veti putea respira  un aer curat si va veti simti foarte bine.
Tot pe site veti gasi marturi ale clientilor  acestea fiind pozitive.
Tin sa spun ca inainte de a fi promoter sunt om si  pot sa va spun ca acest hotel este de cinci stele ,iti incanta simturile.Este foarte curat si modern iar personalul este foarte amabil.
 Fiti sigur ca veti avea ce vizita deoarece Sinaia este plina de atractii turistice   si hotelul este foarte aproape de  Castelul Peles,Telegondola,etc.
Tarifele sunt   destul de bune in comparatie cu alte hoteluri astfel veti putea alege tipul de camera sau denumire apartament care este pe placul dvs.
Aici intervin iar spunand ca am fost si am vazut cu ochii mei si camerile sunt de vis,culori vii,foarte moderne,noi pe pat am gasit si o  bombonica asezata pe pat de bun venit.
Camera de hotel este dotata cu  mini bar,cu terasa iar baia este foarte spatioasa si moderna.Acolo veti gasi prosop diferite marimi,g de dus,sampo,sapu,totul fiind dezinfectat.
In camera de asemenea veti avea televizor,telefon fix.
Va garantez ca va veti simti ca in povesti.
Pe site puteti  sa vizualizati camerile sau sa faceti un tur virtual pentru a va convinge.
In spatele  hotelului veti intalni si restaurantul Forest astfel va veti delecta simturile cu mancaruri pe placul dvs. dar veti respira si un aer curat restaurantul aflandu-se in natura.
Mai mult de atat,hotelul detine si un centru SPA  unde puteti beneficia de tratament SPA diferite  tratamente corporale astfel va veti simti relaxat si revigorat.
Este un hotel de poveste dupa cum si numele ii spune,este un hotel pentru tine,pentru copilul tau  el avand  spatiul sau de joaca dar este si un hotel modern unde vei putea savura o bautura  de la bar,vei putea citi in sala de lectura sau  te ve putea odihni in camera ta.
Hotelul detine lift.
Va recomand acest hotel cu caldura si maxima incredere.
Daca doriti si alte detalii va rog accesati link-ul:   http://www.ioana-hotels.ro/http://www.ioana-hotels.ro/