luni, 29 iulie 2013

Magazin StarShiners-Rochii

                                Buna!Cum va simtiti vara aceasta?
                                 Sunteti pregatite de distractie?
Indiferent ca  sunteti acasa sau sunteti plecati la mare  sau in alte locuri este timpul de petrecere! trebuie sa fie memorabile.
Rochitele pentru petrecere sunt variate atunci cand ne referim la culoare cat si la model.Care este cel mai frumos lucru?Ca ne putem alege model dorit chiar dupa site-ul Starshiners.
Iata  cateva modele.


1.Rochie BB Lacy Waist Red

http://starshiners.ro/rochii/rochie-bb-lacy-waist-red



Este o rochie lunga. de culoare rosie,incredibil de frumoasa.Este confectionata dintr-un material elastic si are insertii de danrtela.Cu aceasta rochie veti face furori la orice petrecere.








2.Rochie Ocassion Doll Romance Yellow

http://starshiners.ro/rochii/rochie-ocassion-doll-romance-yellow






Rochie de culoare galbena incredibil de frumoasa.Purtand aceasta rochie vei putea atrage privirile indiferent ca vorbim de  o petrecere precum nunta,botez sau orice alta ceremonie.Rochia are volanase,este confectionata dintr-un material elastic si are bustul buretat.




3.Rochie Mexton Denim Seduction Blue

http://starshiners.ro/rochii/rochie-mexton-denim-seduction-blue






Rochita sexi din material de jens.Rochita se inchide cu nasturi,cureaua este elastica.Material datelat.Este o rochita  moderna dar si comoda astfel o poti purta in club reusind sa atragi toate privirile.



Ce parere aveti de modele prezentate?Sunt foarte viu colorate,moderne si sexi.
Daca doriti sa achizitionati o rochie de club va rog sa accesati site-ul Starshiners .Sigur veti gasi o rochie care sa va placa  .http://starshiners.ro/