marți, 14 ianuarie 2014

Compania DDD021 9662 si scap de griji!

        Gandaci,gandaci,gandaci...firma ta e in pericol?

Campania 0219662 te scapa de griji!


Asa suna o reclama la  televizor   azi dupa masa.Eram destul de plictisit dar in acelasi timp obosit dupa o zi  grea la job.
Sa fi director nu este asa usor.Cerintele cresc si responsabilitatea este mare.
Stateam tolanit pe canapea,mancam floricele .Cainele si el saliva langa mine.Eram in maieu..doar e vara.
Urmaresc plictisit la tv  si in cele din urma adorm.Geamul este deschis,racoarea de afara se simte si in casa caci l-am uitat  doua ore deschis.
In fine,prefer sa stau tolnanit sa adorm,nu vreau sa ies cu colegii sa aud discutiile lor despre femei si aventuri.A devenit deja neinteresant.Sau o fi ca eu sunt singur?firma deratizare
Asa se desfasoara  fiecare zi din viata mea.Recunosc,da,e trista.La job sunt un profesionalist.
Uneori cand ma grabesc sa ajung la job nu-mi gasesc cravata,ciorapii  si des cand dorm cad din pat ,vecini  imi bat in usa.Am o viata de caine.

Azi voi viziona filmul acela cu barbatul care poate asculta gandurile femeilor.Am auzit ca e bun.De fapt colegii radeau de mine intr-o zi si mi l-au recomandat.O fi  pentru ca eu sunt la fel de ratat in plan personal ca personajul filmului?
Peste tot reclame,reclame,reclame,eu  tot ce folosesc este berea si floricele atunci cand  ma intorc de la job.deratizare
Si acum colegii rad de mine  cand am fost acceptat de o firma  sa fac reclama la gandaci.De ce?
O intrebare buna.Gandacii au venit dupa coloana de la vecini la mine acasa si m-am enervat(recunosc,uneori imi ies din minti),am contactat o firma de deratizare.Nu mi-au raspuns nici dupa o luna.Nu aveam timp la dispozitie,la job sunt mereu in sedinte.Azi am fost la  firma lor.Mi-am  repetat discursul tot timpul.Trebuia sa par foarte furios insa  am o fata comica si asta ma tradeaza.Am ajuns si am incercat sa le vorbesc destul de tare cerand explicatii despre  ineficienta lor.Au izbucnit in ras.Mi-au propus ceva care mi sa parut ciudat dar am acceptat.M-au invitat la o petrecere,mi-au  oferit un costum si au spus ca la acea petrecere    voi reprezenta firma lor.Era un costum de gandac,maro,urat si  mare si transpiram mult in el.Ajuns acolo nu stiam de ce am acceptat asemenea prostie.Toti vorbeau iar eu nu intelegeam rostul meu.Practic ma plimbam intr-un costum de gandac. Spre final o persoana  mi-a scos caciula dupa cap (a facut un lucru bun caci transpirasem groaznic) si mi-a spus ca eu sunt directorulfirmei etc(firma mea) si reprezint firma lor de deratizare.Toti au aplaudat acest lucru.
Nu am apelat niciodata la firma lor,nici acasa  nici la job.La birou  totul este modern.Ma implic mult in afecerile mele si caut   intalniri cu persoane influente care imi poate ajuta  compania.Totul este modern  caci au fost investiti  bani,personalul amabil. Este o companie de  design vestimentar.
De curand a venit o doamna din America  sa-mi viziteze compania.O doamna foarte pretentioasa.In urma vizitei se decidea daca eu si doamna vom colabora.Am  chemat  un asistent pentru  a se plimba cu doamna ,trebuia sa  cunoasca toate colturile firmei.De ce nu m-am dus eu? Am fost anuntata ca avem gandaci in firma .Asta nu sa intamplat nicidata pana acum.Trebuia sa iau masuri,doamna nu trebuia sa-si dea seama ce se intampla.Doamna a parasit firma urmand sa-mi ofere un raspuns  dupa un timp.
Am contactat firma de deratizare.Se numeste Campania 021 9662.Acestia au venit foarte repede si au reusind sa scoata gandacii din toate colturile firmei.dezinsectie
Am fost foarte multumit de ei de aceea i-am contactat si  pentru acasa.
Desi viata mea personala e un esec firma mea este importanta pentru mine de aceea nu trebuie sa exista gandaci.
De acum apelez cu incredere la 021 9662 si scap de griji!dezinfectie
Cat despre viata mea personala....sper intr-o zi sa pot gasi bondarita  mea!