marți, 19 februarie 2013

Promovare-handmadebyamelie

                                              
    Dragele mele,am sa va arat un magazin dedicat doamnelor si domnisoarelor care adora bijuteriile.In acest magzin gasiti bijuterii din margele,imprimate cu dantela, sfoara sau scoici.A sosit primavara si trebuie sa fim mai feminine ca niciodata! Fie ca adoptati stilul elegant sau sport, o tinuta nu este completa, daca nu este accesorizata. Care sunt tendintele in materie de bijuterii? Primavara aceasta avem la dispozitie o gama variata de culori si forme, potrivite fiecarui stil sau personalitate.Dantela, apreciata de multe doamne si in aceeasi masura ignorata de cealalta jumatate a sexului frumos, a devenit in acest sezon favorita tinutelor casual. Cel putin asa spun designerii. Iar bijuteriile elaborate sunt categoric accesoriile "must have" ale unei tinute dominate de dantela.Dantela a fost inventata pentru a satisface moda in permanenta schimbare. Interesul constant in realizarea unor obiectelor de vestimentatie cum ar fi bijuteriile ,mult mai atractive este responsabil de crearea acestor piese fine pe care astazi le intalnim sub denumirea de dantela clasica.



Despre produse

Am sa va prezint in mod special o brosa martisor pentru ca urmeaza luna martisorului,acea luna pe care toti o iubim.Brosa Martisor in forma de fluturas, din piele intoarsa naturala, cu aplicatie fluturas roz metalic.
Poate accesoriza ulterior un sacou, o geanta, un rucsac etc.Produs realizat intr-un singur exemplar, design Handmade by Amelie,care are un pret uimitor ,doar 7,5 lei.
Brosa este ambalata si are snur de martisor.



 Iar o alta bijuterie pentru ca si primavara trebuie sa fim cat mai frumos accesorizate, am sa va prezint un colier vitange key ,este unicat cheie cu aspect vitange din metal argintiu antichizat hipoalergenic accesorizat cu fundita din catifea neagra si dantela fina ivoire,are un pret accesibil tuturor.



Structura site-ului

Odata pasind pe site-ul magazinului,veti obesrva ca ,site-ul este bine structurat.Acolo veti vedea bratarile martisoarele care astept cu mare bucurie sa fie oferite mamelor,iubitelor,profesoareloe etc.Apasand pe unul sau mai multe produse vor fi insotite de pretul unic si o mica descriere a produsului.Comanda se face pe urmatoarele  site-uri de socializare:
http://www.breslo.ro/Profile/handmadebyamelie .
https://www.facebook.com/HandmadeByAmelie?ref=ts&fref=ts.
Dovada o veti avea cu fiecare clic facut pe http://www.breslo.ro/Profile/handmadebyamelie .
 Nu ezitati prea mult in a alege o bijuterie drept cadou. Sunt creatii pline de viata, de culoare, de sensibilitate... Convingeti-va!








Niciun comentariu: