luni, 13 mai 2013

Promovare atelier creatie Taraipan Lacramioara


             







Ce putem face cu doua maini?Foarte multe lucruri,in afara de lucrurile obijnuite care toti le realizam zilnic putem sa realizam si lucruri prin prisma talentului nativ.
Imi amintesc de pictori care desenau datorita bolii cu degetele de la picior,sculptori,constructori, designeri,arhitecti.
Toti au primit de la Dumnezeu frumosul dar de a crea.
Totul este o arta si este minunat cum din mainile tale ies produse nu minunate,ci cuperbe,produse care strabat  hotarul realitatii si te face sa-ti imaginezi o lume ireala,de poveste.
In orice munca si talent este nevoie de multa staruinta dar rezultatul este magnfic.
 In tara noastra exista multi designeri care creeaza rochii minunate,colectii moderne,paleta de oferte este mare.
Mult timp sa vorbit despre diferenta dintre croitor si designer,croitorul ajustand si designerul creend dar eu totusi imi aduc aminte de imaginea fintei dragi care coase la masina de cusut ,creeaza  tinute vestimentare pentru doamnele  din societate cu buget mare.
Desi poate au dureri de spate,privirea se incetoseaza ,din mana lor vor iesi intotdeaun adevarata arta.

Daca nu ai un atelier   vestimentar celebru sau capital bogat asta nu inseamna ca  nu exista talent.
Navigand pe pagina de facebook am gasit pagina unei doamne care creeaza tinute,o doamna care  ma convins cu frumusetea tinutelor sale,o doamna care o recomand cu caldura.
Pe pagina dansei veti gasi si poze  cu rochii purtate de cliente si cu parerile lor pozitive.
Pot numi aceasta doamna o zana  ca in cazul povestei Cenusareasa deoarece dansa spune ca indeplineste dorinta femeilor in cea ce priveste crearea rochiilor pentru ca multe dintre noi avem ideei despre cum ar trebui sa arate o rochie frumoasa.
Dansa isi numeste atelierul<<Micul atelier de creatie>>,este o persoana modesta insa din  mainile ei intotdeauna ies creatii poate la fel de frumoase ca  cele prezentate pe covorul rosu.Dansa executa orice model de rochie la comanda.
Puteti intra in contact cu dansa accesand unul din linkuri:
http://www.lacramioarataraipan.com SAU
pagina de facebook https://www.facebook.com/taraipan.lacramioara acolo puteti observa creatiile doamnei dar puteti intra in contact cu  danda  printr-un mesaj privat.BY TARAIPAN LACRAMIOARA
De asemenea alte  date de contact sunt:numar  telefon-telefon mobil
0741 527 230
Adresă
pereni,nr3,sector 5
Bucuresti, Romania

Daca veti accesa albumele veti gasi poze cu cliente imbracate in tinutele doamnei,cliente care probeaza sau cliente care au  purtat tinuta la diverse evenimente.
De asemenea accesand albumele by Lacramioara  Taraipan veti gasi rochii realizate de dansa,rochii  modele asemanatoare  Sherri Hill

De asemenea dansa poate realiza si alte modele la cerere.
Veti gasi rochii lungi sirena,rochii cu tul,rochii cu corset,cu accesori precum pietre,rochii imprimeuri florale,dar si rochii de mireasa diferite modele.
Preturile sunt unele avantajoase.

Veti ramane uimite de frumusetea rochiilor.
 Veti gasi rochite de mireasa care strabate orice imposibil si va va duce cu gandul la o lume  de poveste,veti arata a o printesa ,dar si rochii lungi,scurte,roze,move,rosii,etc pentru ocazii speciale.
Se poate executa orice model ,va rog vizualizati albumul cu numele by Taraipan Lacramioara,cele unde scrie pe poza Sherri Hill

Cu siguranta ati ramas  mute de uimire,aceasta doamna realizeaza   rochii de o frumusete care nu se poate   spune in cuvinte de aceea de obicei prin promovarea articolelor mele eu va invit  doar sa   accesati pagina de facebook,sa vizualizati si sa cumparati,insa de aceasta data va invit sa dati share acestui articol pentru ca doamna merita catinutele sa fie cunoscute de intreaga lume si mai ales..va invit sa cumparati!BY TARAIPA LACRAMIOARA

Daca doriti sa realizati o comanda va rog trimiteti un mesaj privat la pagina de facebook: https://www.facebook.com/taraipan.lacramioara

Niciun comentariu: