joi, 22 noiembrie 2012

Promovare-Bijuterii handmande

  Dragele mele, vreau sa va prezint de aceasta data un magazin dedicat noua, pentru ca noi fetele iubim bijuteriile frumoase.
  Iata ca am gasit pentru voi un site dedicat femeilor, cald, feminin si modern. 
  Suntem femei, iubim frumosul, iubim sa fim admirate, apreciate, iar bijuteriile pe care le purtam sunt prelungiri ale feminitatii si personalitatii noastre, si ce mai bine sa exprime acest lucru, decat bijuteriile unicat, realizate manual special pentru noi.

  In general, bijuteriile se ofera la ocazii speciale capatand astfel, pe langa valoarea artistica si o inestimabila valoare sentimentala, care de multe ori o depaseste pe cea materiala si reprezinta principalul imbold de a fi purtate.



















Va invit deci pe www.mariafelea.ro pentru a va alege dintre frumoasele creatii, bijuteria care va reprezinta.
Daca va plac bijuteriile, nu ezitati sa accesati site-ul, pentru ca aici cu siguranta veti gasi bijuteria potrivita.
Ca structura, in partea de sus a site-ului veti gasi mai multe categorii, de la galeria cu fotografiile produselor, la informatii legate de livrare si datele de contact, iar in partea stanga, gasiti produsele aranjate pe categorii: cercei,coliere si pandantive, bratari, inele si brose.
Apasand dublu click pe o categorie se va deschide o noua fereastra, in care puteti vedea bijuteriile, descrierile si pretul acestora.Tot in partea de sus veti gasi si datele de contact: nr de tel : 0756-759-841, e-mail:contact@mariafelea.ro
Daca doriti sa vizionati produsele si pe facebook, si eventual sa comandati anumite produse personalizate, o puteti face pewww.facebook.com/mariafelea.bijuteriihandmade sau puteti completata formularul de contact si vi se va raspunde in cel mai scurt timp.





















Ca sa va si arat, nu doar sa va povestesc despre ceea ce puteti gasi pe acest site, am ales sa va prezint o mica bijuterie, un colier foarte frumos, elegant si modern in acelasi timp, cu perle ivory si lantisor placat cu arginthttp://www.mariafelea.ro/?produs=colier-cu-perle&lang=ro
Daca v-am convins, va rog sa accesati in continuare site-ul www.mariafelea.ro sau pe www.facebook.com/mariafelea.bijuteriihandmade.