miercuri, 24 octombrie 2012

Promovare Magazin Calypso


Dragele mele,vreau sa va prezint de aceasta data un magazin foarte  fashion,plin de glamour,pentru ca moda este definita prin  cuvintele:modern,feminitate,stil si desi  iarna tocmai se apropie  trebuie sa ramanem la fel de frumoase si bine imbracate ca de obicei.
Iata am gasit  pentru voi ,un alt magazin,de fapt putine   sunt atat de fashion pe internet,un magazin  dedicat femeii,foarte calduros si modern.

Deviza celor de la Calypso-NOI FACEM MODA PENTRU TINE! topuri


DESPRE MAGAZIN

Magazinul este forte bine structurat,background-ul paginii este rosu,roz culori  puternice car  sunt foarte  iubite in randul femeilor facand parte din colectia multor designeri care creeaza haine,deci,prin urmare culori moderne.
Acest magazin este menit sa te simti ca acasa,intri observi preturile  mici dar si hainele  foarte frumoase si ramai  vrajit.
Magazinul se  gaseste accesand link-ul: http://www.calypsofashion.ro/home
In partea de  sus veti gasi sectiunea inregistrare,benefica pentru crearea unui cont ,cont folosit pentru a putea face cumparaturi online.
La sectiunea My wishlist veti putea adauga produsul care il doriti foarte mult.pulovere
In partea de jos a paginii gasiti  detalii despre  modul de a cumpara,detalii despre conceptul  celor de la Calypso,detalii despre transport,returnare dar si best seller.
Puteti contacta magazinul prin formularul online,adresa de mail,facebook,sau numar de telefon.jeans
De asemenea puteti contacta unul din operatori cu ajutorul unui chat unde veti putea pune intrebari despre lucrul care il doriti sa stiti.


DESPRE PRODUSE

Produsele sunt situate pe categorii:haine,accesorii,incaltaminte,bijuterii,designer-dresses,promotii.
La sectiunea  haine veti gasi alte subcategorii:rochii,topuri,bluze,pulovere,fuste,jeans,pantaloni-colanti,jachete-trenciuri,overall-salopete,costume de baie,body-corsete,camasi,sacou-veste.jachete-trenciuri
De asemenea in partea  stanga se gasesc marimile:optiuni de cumparare dar si diverse culori.
Rochiile-intotdeauna vor defini intotdeauna feminitatea unei femei,indiferent de lungime,culoare rochiile inotdeauna vor fi adorate de femei chiar daca vorbim de femei intraznete,cu stil clasic sau romantice.
La Calypso rochiile difera in functie de lungime,materialele sunt foare variate:imitatie piele,dantela,tricotaj,cotton,polyester,elastanne.
Veti gasi diferite culori si modele deosebite cu  bate sub bust,imprimeuri florale,animal print,aplicatii:paiete,strasuri,pietricele,pene.
De asemenea veti gasi rochii potrivite oricarui stil vestimntar si ocazii:rochii pentru   iesiri in  club unde nu veti trece neobservata,rochii care se pot purta intr-o zi obijnuita ,mai ales intr-o zi de iarna,rochii lungi potrivite unei receptii,nuntii etc,rochii  office  pentru o tinuta discreta de birou sau alte intalniri.
Pentru a vizualiza rochia  dorita faceti click pe poza si poza se va mari.Langa poza veti gasii detalii despre  material,descrierea rochiei,pret,material,culori si marimi disponibile.sacou-veste

Topuri-viu colorate,material:bumbac,dantela,vascoza,elastane,cotton,.Topurile au diferte aplicatii,scris si desene.Preturile variaza intre:55-79Ron
accesorii Bluze-modele foarte trendy,diferite culori,puloverele au diferite  aplicatii:paiete,strasuri,desene,dungi multicolore.Materiale:elastane,cotton,polyesteretc.Preturile variaza intre:55-119 Ron.
Alaturi de descrieri  puteti gasi informatii despre marimi.
Multe dintre produse se afla la reducere!incaltaminte

Puloverele-atat de  sexi si calduroase,adorate in timpul toamnei sau iernii,ele se pot purta ca si rochite mai lungi,cu cizme dar si  peste  pantalon fiind foarte moderne.Predomina culorile toamnei:maron,alb,negru,crem,gri.Materiale:casmir,lana,elastane etc.Preturile variaza intre 65-119 Ron

Fustele sunt lungi de vara sau office,cu talie inalta.Culori alb,negru,crem etc.Material:elastane,bumbac,polyester.
Preturile variaza intre:85-125 Ron.

Jeans-atat de comozi dar in trend,jeansi nu sunt doar un trend in randul barbatilor dar si in randul femeilor.
Blugi talie joasa/inalta diverse modele.Preturile variaza intre:99-185Ron
Pantaloni-colanti-atat de moderni,folosit des de femei,colantii  pot lua locul pantalonilor,pot fi purtati cu o bluza mai lunga,la o iesire in club sau pot alcatui o tinuta rock/metal
Colantii au diferite modele,culori.Material:polyester,cotton.Preturile variaza intre:95-169Ron
Jachete-Trenciuri-foarte moderne dar atat de calduroase in timpul ierni,jachetele reprezinta un adevarat trend.
Material:Polyester,elastane,cotton.
Preturile variaza intre:349-139 Ron
Overall-Salopete-diferite modele,ele  pot fi purtate in club dar si intr-o zi obijnuita unele inspirandu-se din stilul sport.Material:vascoza,elastane.
Preturile variaza intre:110-155Ron 

Costumele de baie,atat de iubite de femei in timpul verii,costumele sunt  intregi sau din 2 piese,avand  imprimeuri florale sau animal print,cu ele vei putea trai o vara  fierbinte.
Preturile variaza intre:55-129Ron.
Majoritatea costumelor de baie sunt la reducere.
Body-corsete diferite modele body animal print,corsete colorate.
Preturile variaza intre:89-149Ron
Camasi-inca sunt purtate si iubite de femei,purtate la scoala,intr-o zi obbijnuita,la job,la un interviu sau chiar i club,camasile sunt super fashion  avand diferite modele fundite,volane,dantela.Camasi culori alb,negru,albastru,verde.
Preturile variaza intre:79-129 Ron
Sacou-veste:pufoase,sacouri elegante,vestele dar si sacourile sunt foarte fashion.Vestele se pot purta cu diferite bluze cu maneca lunga ,sacourile sunt atat de potrivita pentru o zi office.
Material:elastane,cotton.
Preturile variaza intre:99-990Ron

Accesorile sunt foarte importante pentru o femele,ele pot intregi o tinuta acordand p-ersonalistate,un stil bine definit.
Cei de la Calypso va ofera:curele,basca,esarfa,genti.
Preturile variaza in functie de accesorii.

Incaltaminte-fie ca este vorba de sandale cu design minunta,pantofi,botine sau cizme,la Calypso veti gasi incaltaminte pe gustul dvs.
Cizme din piele naturale,botine animal print,adidasi colorati,sandale sau pantofi culori  vii.

Bijuteriile,fetelor stiu ca le iubiti,de aceea  veti putea gasi bratari stralucitoare,coliere lungi sau cercei cu pene diferite culori,toate fiind  in trend.Pretul variaza in functie de model.

Rochii mirobolante,splendide,folosite de actritele de pe covorul rosu,create de mari designeri.Rochii scurte:Riva Brand,Nina Canaci,Jovani,Hannah,Tony Bowls.Rochii lungi  care va vor purta pe aripi de vis

Promotii:accesati site-ul pentru a afla le mai noi reduceri.Veti fi surprinsi.designer dresses   


Daca doriti sa comandati un produs va rog accesati link-ul:http://www.calypsofashion.ro/home
rochii