luni, 18 februarie 2013

Promovare-SAIBH

                                                       Promovare-SAIBH

   Dragii mei,va prezint un alt magazin deoarece se apropie luna martisorului,iar aici veti gasi martisoare frumoase care iau ochii tuturor mamelor,prietenelor,iubitelor,bunicilor,profesoarelor etc.În prezent, mărțișorul este purtat întreaga lună martie, după care este prins de ramurile unui pom fructifer. Se crede că aceasta va aduce belșug în casele oamenilor. Se zice că dacă cineva își pune o dorință în timp ce atârnă mărțișorul de pom, aceasta se va împlini numaidecât. La începutul lui aprilie, într-o mare parte a satelor României și Moldovei, pomii sunt împodobiți de mărțișoare.Traditia martisorului este o mostenire de la stramosii nostrii romani. Cuvantul "martisor" are origini latine si este numele popular al lunii martie. Dupa vechiul calendar roman, 1 Martie era prima zi din an si se celebra sarbatoarea "Matronalia" la care se desfasurau serbarile lui Marte, zeul fortelor naturii, al primaverii si al agriculturii.
Semnificatia martisorului a ramas aceeasi de-a lungul timpului: este un simbol al primaverii, al revenirii la viata. El ne aduce optimism si credinta. Forma acestuia s-a schimbat in timp. La inceput martisorul era simbolizat printr-o moneda. Mai tarziu aparea sub forma unor mici pietre de rau vopsite in alb si rosu insirate pe o ata. Acum margelele frumos colorate, ceramica si florile le-au luat locul.



Structura site-ului
Odata pasind pe site-ul magazinului,veti obesrva ca ,site-ul este bine structurat.Acolo veti vedea martisoarele care astept cu mare bucurie sa fie oferite mamelor,iubitelor,profesoareloe etc.Apasand pe unul sau mai multe produse vor fi insotite de pretul unic si o mica descriere a produsului.Comanda se face pe urmatorul site de socializare:
http://www.breslo.ro/Profile/SAIBH .Dovada o veti avea cu fiecare clic facut pe http://www.breslo.ro/Profile/SAIBH .Nu ezitati prea mult in a alege o bijuterie drept cadou. Sunt creatii pline de viata, de culoare, de sensibilitate... Convingeti-va!










Promovare-Chc.handmade


    Dragele mele, am revenit din nou cu un superb magazin de produse handmade foarte fine si frumoase .Pietrele pretioase si semipretioase sunt minerale cu o estetica deosebita, care in urma unor procese elaborate de taiere si polisare, sunt utilizate pentru infrumusetarea bijuteriilor.
Bijuteria este un obiect de podoabă, confecţionat din metale sau materiale preţioase, având scopul de a înfrumuseța sau a etala bunăstarea purtătorului.Cercetările au demonstrat că deja cu 100 000 de ani în urmă omul a căutat să se împodobească cu scoici.Obiectele de podoabă fiind folosite și ca obiecte de schimb, folosite ca monezi. Când se descoperă o cantitate relativ mare de bijuterii de valoare, s-a descoperit de fapt o comoară. Abia în secolul XX apar obiecte de podoabă din material plastic.In ziua de astazi bijuteriile se gasesc pe toate gusturile .Nu conteaza cine sunteti,ce gusturi sau ce buget aveti,se vor gasi cu siguranta designeri care sa se potriveasca oricarui stil individual sau excentric.Exista o atractie irezistibila pe care o emana o bijuterie frumoasa.Productia pe scara larga a facut ca,in cele din urma,bijuteriile sa fie accesibile tuturor.


Structura site-ului

Odata pasind in lumea bijuteriilor,veti vedea site-ul foarte bine structurat.Acolo veti vedea in stanga bijuteriile puse pe categori:martisoare,furnituri,obiecte decorative,brose,seturi,pandantive,coliere,inele,cercei si bratari.Tot acolo puteti cauta ce bijuterii ati vrea sa gasiti in magazin.Mărțișorul este un mic obiect de podoabă legat de un șnur împletit dintr-un fir alb și unul roșu, care apare în tradiția românilor și a unor populații învecinate. Femeile și fetele primesc mărțișoare și le poartă pe durata lunii martie, ca semn al sosirii primăverii.



Împreună cu mărțișorul se oferă adesea și flori timpurii de primăvară, cea mai reprezentativă fiind ghiocelul.Apasand pe unul sau mai multe produse vor fi insotite de pretul unic si o mica descriere a produsului,daca doriti un anumit produs pe alta culoare se poate specifica ca doriti alta culoare.
Se poate face comanda pe site-urile urmatoare de socializare: https://www.facebook.com/bijou.corina si
http://www.breslo.ro/Profile/chc.handmade .
Bucurie, incantare, frumusete... Ne place sa credem ca asta aducem clientilor nostri. Si avem ca argument bogatia de culoare si ingeniozitate a bijuteriilor si decorativelor lucrate manual din sticla originala.
Dovada o veti avea cu fiecare clic facut pe http://www.breslo.ro/Profile/chc.handmade .Nu ezitati prea mult in a alege o bijuterie drept cadou. Sunt creatii pline de viata, de culoare, de sensibilitate... Convingeti-va!