miercuri, 30 aprilie 2014

Care merge la mare vara asta?

Dragul meu vara asta..tu esti vara mea!
Nu scapi de mareeeee   
 Vara as
ta o ardem  pe plaja!

“Vara asta aleg DTS TRAVEL AGENCY”.

A trecut iarna cea grea.Au inceput reclamele la tv cu agentiile de turism care ofera vacante si sejururi .Unii vorbesc despre oferta de a merge la bulgari,cred ei ca e ieftin,altii prefera litoralul romanesc.
Fetele deja au inceput sa tina cure de slabire pentru a arata in costum de baie  bine.
In curand vor aparea si  colacele,vestele si  rochitele de plaja,slapi,bermude pentru plaja.

Venirea verii,caldura reprezinta un mare motiv de bucurie,incepem sa credem ca exista totusi si lucruri bune
Marea!.Marea e albastra si linistita cum  este sufletul nostru  cand e impacat, uneori e tulburata si aproape verde cum este sufletul nostru cand e zbuciumat.

 Peste tot sunt tot felul de reclame.
  Cu ce se pleaca la mare?cu trenul,autobuze,masini personale.Romanul  e inventiv,e in stare sa ajunga si cu caruta trasa de cai,numai sa ajunga.
Se pleaca in grup,cu familia,cu iubita/iubitul,cu prieteni dupa agatat sau in familie:mamii,tatii si copilul.
Imagini cu marea se vad peste tot,la tv,in filme  dar  toti stim ca trebuie sa ai bani ca sa iti permiti sa mergi.Totusi exista o varietate de oferte din partea pensiunilor,hotelurilor si multe cupluri se duc.
Vacanta la mare..ce frumos suna...!
Cand incepe sezonul toti se pregatesc sa plece,e un trend,unii  isi pun imagini pe retelele de socializare direct de acolo.
Eu recunosc,pe mine parintii nu m-au dus cand eram mica la mare,nu aveau bani.Am cunoscut marea doar la televizor.
Anul acesta imi doresc mult sa ajung impreuna cu viitorul meu sot mai ales ca implinim 8  ani de relatie si speram in curand sa ne  mutam  impreuna.Am invins impreuna multe necazuri,suparari,inclusiv o boala.
Multi ani din viata mea nu am avut cap de nimic caci intotdeauna  eram in lupta  pentru viata dar de curand doctorul mi-a dat o veste buna si am zis sa pun STOP acestei vieti agitate si sa merg si eu la mare.
Dintr-un motiv sau altul nu am putut ajunge(o singura data am fost)  ,cand eram mica nu erau banii,la adolescenta m-am imbolnavit si pana acum mare(24 ani) am luptat cu boala.
Am incredere in bunul Dumnezeu si stiu ca anul acesta voi ajunge.
Prima data cand am fost la mare a fost cand aveam 21 ani,a fost singura mea data.Am fost impreuna cu iubitul meu.Pentru mine reprezinta o amintire de neuitat  caci acolo am avut parte de prima experienta sexuala din viata mea,prima noapte de dragoste cu iubitul meu.
 Am avut foarte putini bani si nu ne-am permis o umbrela sau scaun de aceea soarele ma ars rau pe spate.
M-am balacit toata ziua si imi placea foarte mult.Nu stiam ca exista o astfel de lume.frumoasa Oamenii umblau in costume de baie,vedeam tot felul de restaurante,targulete ..era minunat.Nu ne-am permis sa cinam nicaieri si nici sa iesim pe undeva, ne plimbam pe faleza,nu aveam bani decat iubirea noastra si o cazare la o pensiune.
Ne-am intalnit si cu un clown care ia spus logodnicului nostru un secret al iubirii noastre,nu are  voie sa mi-l dezvaluie desi eu eram foarte curioasa dar spune logodnicul meu ca daca  imi spune secretul acesta nu se va indeplini.
Ma gandesc totusi si la oameni bolnavi sau saraci care nu s-au dus niciodata,acestia   nici nu se gandesc la asa ceva.
Sunt tineri talentati care sufera de boli grave sau copii pe care parintii nu-si permit  a-i duce.Asa am fost si eu.
Mi-as dori  sa se dea o lege ,un buget pentru orice roman  ca   in fiecare an sa aiba dreptul la o vacanta iarna la munte si o vacanta vara la mare cu familia.
Cand voi avea un bebe il voi duce la mare,el merita daca  eu nu am fost dusa de parinti cand eram mica.
O familie fericita este o familie implinita.Cred ca as avea o mie de ideei,mi-as  duce copilul pe plaja   ,inainte i-as aplica lotiune impotriva razelor solare.Ne-am juca,am alerga,tati ne-ar invata sa inotam,eventual si pe mami caci nici ea nu stie a inota.Am construi castele de nisip,am vizita restaurante de tot  felul.Desigur ca nu uitam sa facem si nani.
I-as cumpara de la  targulete jucarii, colace sau  veste de inot, macarale(daca e baiat),papusi sirena ,rochite .
Ne-am intalni cu clownul cu care ne-am juca,am face poze si totodata poate ne-ar spune care a fost secretul iubirii  lui mamii si a lui tatii.,poate secretul e chiar bebe!

Nu uitam nici de nani.Seara ne-am plimba pe faleza.
Imi doresc sa ma mut cu iubitul la casa mea si sa pot uita de toate clipele grele in care am fost greu incercata.Toate clipele le-as umple de fericire,liniste si desigur  ma voi duce mereu la mare si imi voi duce si copilul.
O familie fericita straluceste cel mai tare.
Evident trebuie sa ai ceva bani cand mergi la mare dar  cel mai important este sa se  simta iubirea si fericirea,linistea din cuplu caci o iubire devine nu magica ci o poveste intr-un loc magic ca la mare,mai presus seara.
Anul acesta vreau sa   uit de suparari si  necazuri si vreau sa  merg cu logodnicul meu la mare.
Vreau sa ma relaxez,sa  fac nebuni si sa profit din plin de orice clipa caci viata  merita traita.
Famila este totul  si merita pretuita.Momentele de fericire sunt importante si cu ele trecem,cu amintirea lor  peste momentele grele.
In ciuda tuturor  necazurilor,bolii de care am suferit sunt o femeie puternica si iubesc viata,am multe planuri de viata.
Imi doresc sa ma balacesc in apa,sa fac plaja,sa invat sa inot,sa alerg,sa fac inimioare ,sa ne sarutam in apa si visul nostru(eu fiind romantica peste cap)  este sa facem dragoste seara pe plaja,poate acolo se va concepe si bebe,acolo sa scris povestea prima data cand am fost cand am facut dragoste pentru prima data si tot la mare sper sa continue.Marea este nasa iubirii noastre,ea ne  binecuvanteaza iubirea!

Sper anul viitor sa  vizitam marea impreuna cu bebe.
Ce as putea sa fac in afara de clipele de iubire?
O mie si una de lucruri caci ideei nu-mi lipsesc.
Cred ca incep de acum   ce pot vizita la Mamaia,ce pot face ,unde pot sa imi petrec  timpul(club,parc distractii),ce restaurante sunt si fiind romantica ma gandesc sa-i pregatesc iubitului meu o  surpriza romantica ,
as vrea sa ne imbracam in alb,cu flori in par  si un preot sa ne realizeze slujba de logodna Primul lucru care il voi face va fi inspectia hotelui,voi verifica camerile,voi   vizita hotelul si voi  intra in contact cu cei de la receptie.Voi  manca la   un  restaurant cred ca arabesc sau chinezesc caci vreau sa incerc cu viitorul meu sot si lucruri traznite iar apoi ne vom odihni putin.Seara vom iesi  si ne vom plimba iar eu voi rade cu gura pana la urechi si apoi imi vor veni lacrimi in ochii caci imi va parea ca traiesc un vis m-ai ales ca eu nu am avut o viata ca   alti oameni ci am avut o viata plina de singuratate,pierderi si  am avut acea  boala,dar acum sunt bine(verdictul medicului)litoral bulgaria
 Prima zi va incepe cu dusul,micul dejun,poze peste  poze cu    incaperile,restaurant,voi deschide geamurile admirand  peisajul,simtindu-ma ca intr-o luna de miere,apoi inchiriem un scaun  pe plaja si  ne vom balaci in apa marii atata timp cat sunt si raze bune care ne incarca cu portii sanatoase de vitamina D,iubitul mi-a promis ca ma va invata sa inot ,sigur voi trece de la stari de'' wow e rece apa ''la '' ce super e'',apoi ma va saruta,apoi ne vom stropi

,apoi imi va spune sa ma tin de el,desigur mie imi va fi putina teama dar apoi ma va tine si vom pasi in larg in timp ce el glumeste si iau putina apa facandu-mi vant,vine valul,imi spune sari,eu rad si tot asa  asa pana cand el oboseste,vrea pe plaja,eu mai vreau in apa.Ma joc,apa mi se scuge printre degete,ma uit cum apa straluceste,ma bucur ca un copil,luam o pauza apoi revenim in apa si tot asa pana ma invata sa inot.Ne uitam la oameni,multi in jurul nostru,unii romani,alti cine stie,unii grasi,slabi altii fac topless.Stam pe scaun,  stam la soare,bem apa caci e bine sa ne hidratam,ne tinem de mana,ne aplicam  lotiune reciproc si apoi ne uitam la altii cum fac baie,ne asteptam sa vedem un rechin ca in filmele americane dar nu,nici vorba
.Ma uit la mine,bruneta   pasionala, apa mi se scurge din par,am luat cateva kg dar nu-mi pasa,el ma place asa cum sunt.Sigur voi purta costumul meu de baie preferat.El   e in slip, ii vad pieptul,e asa sexi ,simt ca il doresc mult.Traim clipe magice.Revenim iar in apa.

Imi doresc mult sa ma plimb si cu vaporasul insa vom vedea,in functie de bani.Vedem pelicani caci mereu mi-am doit sa-i vad.Nu uitam sa construim  la greu castele de nisip.

Ne retragem la un restaurant si mancam  te miri ce caci dorim totusi sa ne ajunga banii    si pentru celelalte zile.
Seara iesim  pe faleza si ne plimba de mana.Mergem  pe plaja,fac inimioara ,facem poze apoi vizitam prin jur ,daca stam bine cu banii poate  mergem si in parc de distractii sau in discoteca.asigurari medicale
Suntem  un cuplu fericit si toata lumea e la picioarele noastre.

Mi-ar placea sa merg la Delfinariu dar si sa vizitez obiectivele turistice  din Constanta:Moscheea Carol  1 ,Muzeul de istorie etc.
De asemenea nu ma las pana nu ma plimb cu telegondola si poate dau o fuga si pe la Aqua Park.
Sper din suflet sa ajung la mare chiar daca nu castig la concurs desi acest articol l-am scris din suflet cu mare drag.
As vrea sa  ma simt  o singura data macar exact ca in filmul ''Intoarcere la laguna albastra',libera doar eu,el si iubirea .


Dragii mei ,1Mai va trece si el si apoi  vor incepe sa misune in magazinele colacele  de  apa  si parca vezi ca vine copilul si te trage de maneca si spune:''tatii,tati,ia-mi si mie un colac'' si apoi vine si nevasta si spune :iubitule am vazut o rochie frumoasa de  plaja,sunt alba pe picioare,anul asta vreau sa mergem la mare.

Mergi pe strada intorcandu-te de la job si vezi  lumea iesita afara cu carucioare cu copii,in parcuri,pe banci ,totul e full.E atat de cald inca copii se strang cu toti la tasnitoare sa bea apa..
Strandurile incep si ele sa sara cu  ofertele.
E timpul sa lasi totul  deoparte si sa te gandesti la un concediu,la o bine vacanta meritata atat pentru tine cat si pentru familie.
Trebuie sa strangi cativa  banuti dar daca alegi DTS  Travel Agency nu iti vei face griji ca    sotia vrea  costum de baie,copilul colac,sotia vrea pe plaja lotiuni,copilul vrea vedere,copilul vrea parc distractii,ea vrea restaurante.Alegand  agentia totul va fi  minunat,iti va ramane bani.
Vacanta poate fi una de nebunii  sau de plin relax.Te poti orienta spre relaxare,liniste sau   poate ca e timpul sa iti incarci bateriile.Poti sa te plimbi,sa vizitezi,sa faci nebuni,te poti intoarce cu un bebe :P 


Va invit sa alegeti agentia caci este o agentie care a ofera  servicii turistice atat pe piata interna cat si cea externa.
Sa  gandit la binele vostru de aceea va ofera   oferte atractive pentru toate buzunarele.Va invit sa  calatoriti cu ajutorul  agentiei DTS Travel Agency atat pe litoralul Romanesc:Constanta,Costinesti,Saturn ,Navodari  etc cat si   in Bulgaria,Turcia sau Grecia.
Antayia sau Santorini va asteapta.
In afara de cele 5 zile  in statiunea Mamaia  care sper sa le castig,vara asta mi-ar placea sa vizitez  Antalya.
business travel

Dragii mei de la  DTS  Travel  Agency aveti   multe articole de citit ca  eu cred ca muuulti vor sari cu articole caci avem multi romani  creativi.

 Ma bucur ca oferiti oferte atractive caci tot romanul are nevoie de o agentie sigura,serioasa care sa se gandeasca la  solutii pentru orice clasa sociala.

As dori sa va vad implicati in  campani de ajutorare a copiilor saraci sau ceva de genul,ati realiza mari bucuri.Sunt copii care nu au vazut in viata lor marea

Voi ne oferiti noua  vacante la mare dar voi,tu cel care citesti ,tu cand te vei duce?Sa speram ca oricine se va bucura de o vacanta  meritata si va lasa deoparte  orice job sau stres.Dar totusi sa nu uitati de noi caci cred ca multi  romani apeleaza si vor apela la serviciile voastre.
Acestea fiind spuse  eu vara asta aleg DTS Treavel Agency!
DTS Travel Agency,tu esti vara mea! Nu iubitule  ,nici pe tine nu te-am uitat dar  cu tine voi trai  aceasta vara,tu esti intreaga viata a mea,o viata sper eu plina de momente fe fericire oriunde,aici,acolo,aproape,departe,la munte,la mare!