vineri, 25 ianuarie 2013

Magazin ColorCare


Dragii mei,pana acum am prezentat pentru voi magazine cu  tinute vestimentare,accesorii,bijuterii,parfumuri deoarece  este foarte importanta imaginea noastra.
Am prezentat cele mai bune magazine ,desigur ca gasim magazine si pe piata insa calitatea produselor nu este foarte buna si pretul este exagerat.
Am prezentat unele din cele mai bune magazine online si iata,de aceasta data vreau sa va prezint un nou magazin.
Imaginea,pe langa un comportament drept,un caracter cu principii,conteaza foarte mult,hainele ne tranzmit o stare de bine.
Dar in constituirea unei tinute nu este nevoie numai de haine ci si incaltaminte,accesorii  dar si felul cum arata  parul si inclusiv culoarea parului nostru e importanta.
Asa cum ne ingrijim unghiile,fata,pielea,ochii  asa trebuie sa ne ingrijim si parul indiferent de anotimp.Un look bine ingriji va intoarce intotdeauna privirile.Parul trebuie sa fie tuns,fara deteriorari,matasos,stralucitor,si cel mai important..curat..
Insa cand  culoarea parului devine una stearsa  apelam la  vosea de par.
In saloane este destul de ok insa costa destul de mult,insa este foarte bine pentru cine isi permite numai ca aveti mare grija la asa zisi experti pentru ca  sunt unii care va pot  deteriora parul.
Multe femei apeleaza la  vopsitul parului acasa insa cu anumite riscuri parul  fiind ars,degradat,pielea capului  prezentand eruptii etc.
Este foarte  necesar sa folosim biletul de instructiuni,sa respectam termenul pentru a retine vopseaua pe cap.
Cand cumparam o vopsea trebuie sa avem mare grija sa nu fie expirata.
Totul este acum modern,sunt marci de vopsea foarte buna,vopsea  gen spuma care se aplica direct,vopsea fara amoniac.
Am gasit pe  internet un site dedicat ingrijirii parului.
DESPRE MAGAZIN

Magazinul se numeste ColorCare si il puteti gasi accesand link-ul:   http://www.colorcare.ro/
Site-ul este foarte bine structurat, in partea de sus veti gasi doua numere de telefon dar mai multe detalii pentru contact  veti gasi accesand sectiunea<<Contact>>
Pentru a afla mai multe detalii si noutati   puteti sa va abonati la newsletter  astfel veti primi noutatile chiar pe adresa dvs de mail.
Pentru a putea comanda este  indicat prin a creea un cont prin inregistrarea datelor dvs astfel  veti putea plasa in cosul de cumparaturi  produsul dorit.
Aveti neclaritati despre livrare?Mai multe detalii puteti gasi accesand sectiunea <<Detalii Livrare>>
De asemenea prin accesarea sectiunii<<Cum cumpar>>   totul va fi indicat pas cu pas.
De asmenea la sectiunea<<Despre noi>> veti gasi detalii despreconceptul ColorCare.
In magazinul ColorCare veti putea gasi toate produsele si accesoriile necesare unui salon de coafura: de la vopsele la posturi de lucru.
Imediat dupa ce veti arunca o privire pe site veti putea descarca formularul de comanda pentru oricare marca.

DESPRE PRODUSE

Marci cunoscute  precum
MarcaLonda Professional,Wella ProfessionalsA,lfaparf,BabylissPro,Ermila,Hair Contac,Indola,Jaguar,Keune,Kosswell Professional,Moser,Nashi Argan,Olivia Garden,Oyster Argan etc  pentru un par si un scalp sanatos.
Produsele se  gasesc pe categorii:vopsea par,oxidanti pentru vopsea,produse de ingrjire,produse de styling,mobilier,aparatura,consumabile.
http://www.colorcare.ro/produse-de-ingrijire/sampoane/
Vopsea de par:veti gasi   vopsea diverse marci,vopsea permanenta,fara amoniac,Alfaparf Concentrat,Spuma de pigmentare,Alfaparf Vopsea fara amoniac Uomo-pentru barbatii,Alfaparf Jeans Color,Pudra decoloranta.Pretul difera in functie de marca preferata.Culorile sunt stralucitoare,aplicare usoara.

Oxidanti pentru vopsea-oxidant,emulsie,activator,toata gama dorita   necesara pentru vopsea.vopsea par

Produse de ingrijire:sampoane ,balsamuri,tratamente-toate pentru un scalp  hranit,o ingrijire a parului adecvata.Pretul difera in functie de  produsul dorit.
Produse de styling-doriti o fixare de durata ? doriti o coafura irezistibila sau o stralucirea a parului?atunci nu ezitati sa apelati la geluri,fixative,spume.produse styling
Pentru mobilier,aparatura si consumabile va ruga accesati site-ul.
Pentru a vizualiza produsul selectati categoria dorita si apoi faceti click pe poza,aceasta se va mari,langa poza veti gasi alte detalii dar si pretul.
De asemenea puteti accesa si pagina de facebook unde momentan realizam un concurs
Daca doriti sa realizati o comanda va rog accesati link-ul:http://www.colorcare.ro/