vineri, 14 septembrie 2012

DyFashion-Fi unica,fi in trend!


Dragele mele,cu toate iubim imbracamintea frumoasa,culorile frumoase,materialele care ne fac sa ne simtim mai gingase,mai feminine,suntem femei si iubim frumosul,iubim sa fim admirate pentru ca frumusetea une femei de-a lungul secolului afost definita de mari sculptori,pictori,prozatori,muzicieni etc.
Si cum ne simtim mai feminine decat purtand o rochita,o fusta pentru ca in ele coonsta feminitatea noastra.Indiferent de  gusturile vestimentare,multe dintre noi suntem mai realiste,altele mai romantice,unele mai extravagante,intraznete,indiferent de numarulde  kg dar si de stilul vestimentar:casual,sport,elegant,cu toate adoram rochiile!
Pe piata comerciala sunt atatea magazine cu haine aparent de calitate dar ce ne facem?Sunt atat de scumpe...
Pe internet gasim  diverse magazine dar problema pretului intervine din nou.
Insa nu va faceti probleme,la magazinul DyFashion gasiti rochite si nunumai la preturi fenomenale  iar  materialele si culorile te vor face sa te simti ca o zeita intr-o gradina plina de flori multicolore.
Ca sa ramaneti socati de preturile mici primul lucru care trebuie sa-l faceti ca sa va puteti convinge este acela de a accesa link-ul care duce spre magazin   http://www.dyfashion.ro/shop/ .O data pasit in acest univers al culorilor veti observa ca site-ul este foarte bine structurat .In partea de sus a site-ului gasim date de contact foarte utile(adresa de facebook,Y.M.pentru a intra  in vorba direct cu un operator)iar daca dorim sa trimitem  un mesaj direct pe site putem accesa domeniu CONTACT.
In momentul in care   va inregistrati pe site vor aparea detalii despre comanda dumneavoastra totul fiind foarte clar exact pe gustul fiecaruia dar si cosul de dorinte in cazul in care  doriti mult un produs. De asemenea la rubrica parerea clientului puteti sa scrieti parerea dumnevoasta vizavi de site si de pretul produselor,orice parereva ajuta pentru imbunatatirea calitatii serviciiilor.
Ce au in plus fata de alte site-uri?In afara de pret si materiale de calitate site-ul are si o harta unde arata exact structura  lui si felul cum este divizat.
Dand clik pe Specials veti  gasi niste preturi absolut speciale,hainele avand preturi reduse putand fi accesibile pentru oricine.

Site-ul este structurat pe Categorii si sub categorii.Altfel spus veti putea opta pentru  haine de dama dar si incaltaminte,genti,accesori.Noutatea este faptul ca exista aria de parfumuri structurate in doua categorii,feminin si desigur,barbatesc.

Pentru a putea vizualiza un produs este suficient sa dati click pe el iar pentru marirea pozei trebuie sa dati clik pe ea si pe pozele alaturate pentru a putea observa si alte ipostaze ale produsului.Langa poza veti putea gasi  informatii precum:material,culoarea produsului,marimile dar si pretul.

Ca sa va dau un exemplu a ales sa  va prezint o rochita care mie imi place mult si sunt sigura ca si voua o sa va placa.
Rochie Long Grey-dupa  cum si numele i spune este o rochie lunga,de culoarea nisipului,rochia este  foarte comoda,vaporoasa,ea nu sta foarte stransa de corp incat puteti sa va miscat in voie,in partea de sus  rochia ia forma bustului avand decolteu in forma de V.Este o rochie potrivita zilelor de vara dar si de party,in aceasta rochie nu vei trece neobservata.Rochia este din bumbac iar pretul ei este de 80 Ron+TVA.Da,asa de  ieftin,pe alte site-uri o astfel de rochie putand fiind de la  100 Ron catre un pret mai ridicat.
Cumparand produsul puteti primi   2 puncte de fidelitate !Aceste puncte transformandu-se in Ron.
Soc!La cumpararea a doua produse cumparate transportul prin posta este gratuit.


Daca v-am convis intrati si voi pe site-ul:
  http://www.dyfashion.ro/shop/