joi, 11 octombrie 2012

Made By Adnia-Taramul Bijuteriilor


Dragele mele, cu toate iubim foarte mult bijuteriile frumoase,culorile  frumoase .Bijuteriile ne fac mai feminine,suntem femei si iubim frumosul,iubim sa fim admirate pentru ca frumusetea unei femei de-a lungul secolului a fost definita de mari sculptori,pictori,prozatori,muzicieni etc. Acum ca a venit toamna, la unele rochii, va trebui sa aplicam o bijuterie pentru a fi mai scoasa in evidenta. Si cum ne simtim mai feminine purtand anumite bijuterii (coliere,bratari,cercei etc)pretioase sau semipretioase care in ele consta feminitatea noastra. Pe piata comerciala, sunt atatea magazine cu bijuterii aparent de calitate dar ce ne facem?Sunt atat de scumpe... Pe internet gasim diverse magazine, dar problema pretului intervine din nou.Dar nu va faceti probleme,la magazinul ‘’Made by Adnia‘’, gasiti bijuteriile mult dorite la preturi fenomenale,iar materialele din care sunt facute, si culorile ,te fac sa te simti o zeita intr-o gradina cu flori multicolore.


STRUCTURA SITE-ULUI

Daca vreti sa profitati acum de preturile mici, primul lucru pe care trebuie sa il faceti ca sa va puteti convinge este acela de a accesa link-ul care duce spre magazin http://www.crafty.ro/adnia .O data pasit in acest univers al culorilor, veti observa ca site-ul este foarte bine structurat .In partea de jos a site-ului gasim date de contact foarte utile(adresa de facebook,twitter.pentru a intra in vorba direct cu un operator),iar in partea stanga si in partea de sus veti gasi categoriile de produse.Dand clik pe produs veti obesrva denumire produsului si pretul acestuia.
bijuterii
DESPRE PRODUSE



Ca sa va dau un exemplu am ales sa va prezint o bijuterie, care mie imi place foarte mult si sunt sigura ca si voua o sa va placa.
Orange Chrysanthemum cum si numele ei spune ca este o bijuterie foarte frumoasa, privind modelul ei si culoarea ei,ea fiind portocalie,pe care le puteti purta oricand si oriunde.O puteti atasa la rochiile de culori deschise.
Daca v-am convins accesati http://www.crafty.ro/adnia sau pe blogul http://madebyadnia.blogspot.ro/search/label/disponibile http://madebyadnia.blogspot.ro/search/label/disponibile