duminică, 30 decembrie 2012

Promovare ro-shop



      Dragele mele am sa va prezint un site pentru noi femeile care iubim foarte mult gentile si posetele. Gentile reprezinta accesorii fara de care tinutele ar fi incomplete. Asa cum barbatii au intotdeauna nevoie de un ceas sau de o curea, asa si femeile au nevoie de geanta. Sunt cateva tipuri de genti care ar trebui sa se regaseasca in garderoba tuturor femeilor. Majoritatea femeilor au in garderoba lor cel putin o poseta, pe care o poarta in momentele importante: la o petrecere, la o intalnire cu iubitul sau cand ies in oras cu prietenele.... Daca vrei sa-ti schimbi lookul fara sa fii nevoita sa cumperi o garderoba noua, accesoriile sunt cheia pentru o schimbare de stil in aceasta vara. Afla unde gasesti cele mai trendy accesorii (genti, bijuterii si ceasuri) la preturi avantajoase....
   Aici gasiti cele mai minunate genti si posete pe orice marime orice culoare,unele realizate din piele naturala de oaie sau capra.
Dupa ce petreci multe ore in fata oglinzii, aranjandu-te pentru noaptea dintre ani, exista posibilitatea sa nu acorzi atentia necesara lucrurilor de care vei avea nevoie. Alegerea gentii si obiectele pe care trebuie sa le iei cu tine aici in magazinul  http://diashandmadebags.blogspot.ro/ ve-ti gasi orice va doriti orice marime ,culoare si oricare model pentru ca preturile sunt incredibile pentru beneficiul tuturor.



     DESPRE PRODUSE
       Geanta, accesoriul de care nicio femeie nu se poate lipsi. O însoţeşte mereu, îi conturează stilul şi o face să se simtă deosebită.
Ro-shop se defineşte prin materiale de cea mai bună calitate şi modele care subliniază atât eleganţa, cât şi nonconformismul. Am creat o gamă largă de genţi şi poşete clasice, trendy sau casual, comode şi rafinate, pentru ca tu să te simţi frumoasă zi de zi.
Colectia ro-shop este caracterizata de rafinament, funcţionalitate şi comfort. Va propunem o gamă largă de produse – actuale şi graţioase – pe care să le asortati cu orice eveniment sau stare de spirit.





    Am sa va prezint o poseta foarte elegant pentru orice femeie care adora,iubeste posetele si gentile.Poseta poarta culorile de negru si de rosu si maro este realizata din tesut avand ca aplicatie o floarea ca sa aiba un aspect minunat.O putem asorta oricand la tinute potrivit culorilor sale.O alta poseta de culoare roz/maro si gri.Este o geanta destul de incapatoare ,potrivita,asortata la culorile calde.Este facuta din piele naturala de vitel,iar pretul este incredibil 225 lei.




 
























PROMOVARE MAGAZIN BIJUTERII LUCRATE MANUAL




           Dragele mele va invit in tarmul bijuteriilor aici ve-ti gasi bijuterii din argint,placate cu argint, cristale Swarovski,perle si alte pietre semipretioase.Bijuteriile sunt facute cu multa dragoste si pasiune.
Bijuteria este un obiect de podoabă, confecţionat din metale sau materiale preţioase sau semipretioase, având scopul de a înfrumuseța sau a etala bunăstarea purtătorului.In ziua de azi,bijuteriile se gasesc pentru toate gusturile.Nu conteaza cine sunteti,ce gusturi sau ce buget aveti,se vor gasi cu siguranta designeri care sa potriveasca oricarui stil,individual sau excentric.
   Revolutia industrial a adus schimbari fabuloase in intreaga lume, inclusiv  in ceea ce priveste bijuteriile.In secolul al XVIII-lea istoria bijuteriilor a devenit in primul rand istoria bijuteriilor pretioase iar dupa semipretioase, a frumusetii care decurge din alegerea ,taietura si diputerea lor in component bijuteriei.









     DESPRE PRODUSE
Acum am sa va prezint anumite bijuterii de pe site-ul www.bijuteriilucratemanual.com ,si am sa incep cu clama pentru par lucrata manual este facuta din material fimo ,de culoare mova ,o puteti purta oricand si oriunde la tinute cat mai scoase in evident,pntru ca o bijuterie scoate in evident frumusetea unei femei.
O alta bijuterie  foarte frumoasa si in acelasi timp atragatoare care te scoate in evindenta omenirii,este vorba despre  pereche de cercei si un pandantiv de culoare roza facuta din cristale Swarovski,rozul insemnand culoarea dragostei si totodata cea mai romantica si afectiva culoare.
 Exista o atractie irezitabila pe care o emana o bijuterie frumoasa.Inca din zorii civilizatiei, bijuteriile au fost o parte integranta a culturilor ,o amprenta reprezentativa a fiecareia.









 

Cristalele Swarovski sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si sunt considerate a fi cele mai bune cristale existente in ziua de azi.Mestesugari cu inalta calificare creaza prisme la care adauga culori radiande in straturi.Din acestea apoi sunt realizate bijuteriile incredibil de spectaculoase. Nu exista nici-un alt cristal care sa poata fi comparat cu cristalul Swarovski.








STRUCURA SITE-ULUI

 Pasind pe site-ul www.bijuteriilucratemanual.com ve-ti vedea ce site-ul este foarte bine structurat.In parte de sus ve-ti gasi datele de contact : www.bijuteriilucratemanual.com  , adresa de facebook, ,adresa de email
office@bijuteriilucratemanual.com ,nr de telefon pentru comanda online 021 315 37 00.In partea de sus a site-ului mai gasiti ca,subcategorii bijuterii,oferte special ,martisoare.In partea stanga aveti categoriile de bijuterii:bijuterii cu elemente,Swarovski,bijuterii fantezi,cercei,coliere,ceasuri,bratari,brose,inele,pandante,seturisi bijuterii diverse.In categoria martisoare cu elemente Swarovski.In meniul cumparatorului aveti:despre livrare,confidentialitate,conditii de utilizare,program de lucru,si contactati-ne.
Daca v-am convins nu ezitati sa apelati la 021 315 37 00 sau www.bijuteriilucratemanual.com