luni, 18 februarie 2013

Promovare-Chc.handmade


    Dragele mele, am revenit din nou cu un superb magazin de produse handmade foarte fine si frumoase .Pietrele pretioase si semipretioase sunt minerale cu o estetica deosebita, care in urma unor procese elaborate de taiere si polisare, sunt utilizate pentru infrumusetarea bijuteriilor.
Bijuteria este un obiect de podoabă, confecţionat din metale sau materiale preţioase, având scopul de a înfrumuseța sau a etala bunăstarea purtătorului.Cercetările au demonstrat că deja cu 100 000 de ani în urmă omul a căutat să se împodobească cu scoici.Obiectele de podoabă fiind folosite și ca obiecte de schimb, folosite ca monezi. Când se descoperă o cantitate relativ mare de bijuterii de valoare, s-a descoperit de fapt o comoară. Abia în secolul XX apar obiecte de podoabă din material plastic.In ziua de astazi bijuteriile se gasesc pe toate gusturile .Nu conteaza cine sunteti,ce gusturi sau ce buget aveti,se vor gasi cu siguranta designeri care sa se potriveasca oricarui stil individual sau excentric.Exista o atractie irezistibila pe care o emana o bijuterie frumoasa.Productia pe scara larga a facut ca,in cele din urma,bijuteriile sa fie accesibile tuturor.


Structura site-ului

Odata pasind in lumea bijuteriilor,veti vedea site-ul foarte bine structurat.Acolo veti vedea in stanga bijuteriile puse pe categori:martisoare,furnituri,obiecte decorative,brose,seturi,pandantive,coliere,inele,cercei si bratari.Tot acolo puteti cauta ce bijuterii ati vrea sa gasiti in magazin.Mărțișorul este un mic obiect de podoabă legat de un șnur împletit dintr-un fir alb și unul roșu, care apare în tradiția românilor și a unor populații învecinate. Femeile și fetele primesc mărțișoare și le poartă pe durata lunii martie, ca semn al sosirii primăverii.Împreună cu mărțișorul se oferă adesea și flori timpurii de primăvară, cea mai reprezentativă fiind ghiocelul.Apasand pe unul sau mai multe produse vor fi insotite de pretul unic si o mica descriere a produsului,daca doriti un anumit produs pe alta culoare se poate specifica ca doriti alta culoare.
Se poate face comanda pe site-urile urmatoare de socializare: https://www.facebook.com/bijou.corina si
http://www.breslo.ro/Profile/chc.handmade .
Bucurie, incantare, frumusete... Ne place sa credem ca asta aducem clientilor nostri. Si avem ca argument bogatia de culoare si ingeniozitate a bijuteriilor si decorativelor lucrate manual din sticla originala.
Dovada o veti avea cu fiecare clic facut pe http://www.breslo.ro/Profile/chc.handmade .Nu ezitati prea mult in a alege o bijuterie drept cadou. Sunt creatii pline de viata, de culoare, de sensibilitate... Convingeti-va!

Niciun comentariu: