luni, 3 martie 2014

Concurs GlamourShop





Dragii mei,




Astăzi m-am întors cu alt articol. Vreau să vă prezint site-ul GlamourShop.ro GlamourShop

Se spune ca tonul face muzica,sunetul face cat mii de cuvinte de aceea imi permit sa atribui conceptului glamourshop aceaasta melodie  cu care se identifica.Sper sa va identificati si voi..
Si nu uitati... fashion is my religion...
Mult timp căutam haine în şifonier, schimbările meteo ne dau peste cap. Apoi se schimbă anotimpul şi trebuie să scoatem hăinuţe subtiri, groase şi tot aşa..


Ne îngrăşăm, slăbim, ne schimbăm modul de viaţă, devenim melancolici şi dorim o hăinuţă nouă sau poate suntem happy şi dorim ceva nou. 


Căutam hăinuţe moderne la preţuri avantajoase însă în magazinele de la colţul blocului nu găsim cine ştie ce iar în magazinele cu brand celebru nu putem intra din lipsa banilor.


Viaţa este o continua miză, luptă, timpul e trecător.De obicei nu avem timp de nimic, avem o viaţă agitată, alergam după ţeluri, câştiguri materiale, mâncăm în fugă, uneori surprizele vin pe neaşteptate. Trebuie să facem faţă la job dar sa să ne amenajăm gospodăria, trebuie să acordăm atenţie copiilor, soţului dar trebuie să scoatem şi câinele la plimbare. Când se întâmplă toate astea intervine HAOS! Am un singur lucru de spus: Relax! Totul se rezolva cu calm.


Nu trebuie să apelaţi la calmante antistres ci trebuie să vă menţineţi o atitudine pozitivă, respiraţi adânc. Este timp şi pentru a face curat când câinele a lăsat pete pe faianţă sau când copii murdăresc casa cu ciocolată, este timp să vizionaţi şi un bun film sau să ieşiţi cu soţul la o cină romantică.


Aveţi sentimentul că nu faceţi faţă la totul? Luaţi o pauză!


Plecaţi cu soţul într-o vacanţă, veţi veni cu forţe noi.


Trăim timpuri grele şi apar evenimente de tot felul, ritmul vieţii ne face să mâncăm nesănătos şi să ne îngrăşăm, dăm naştere şi corpul se schimbă, primim veşti zilnic de scumpiri când tocmai ne-am pierdut jobul


Uneori o schimbare este benefică. Puteţi să vă înveseliţi ziua cumpărând o hăinuţă nouă.


Ştiţi deja că, culorile au o mare importanţă. Roşu oferă putere, mister, personalitate, alb, inocenta, candoare, roz romantuca eternă etc.


Desigur că nu toate femeile suntem la fel. Unele sunt grăsuţe, altele super grăsuţe, unele sunt aproape anorexice şi altele slăbuţe. Toate suntem mamici, fiice, iubite, verişoare.


Ştim că nu este uşor să fii femeie dar este atât de plăcută. Este indicat să te aranjezi căci asta ridică moralul mult.


Epilat, menstra, naştere, gene aplicate, oja dar în ciuda acestor mici chinuri când ne facem apariţia la un eveniment ne simţim ca nişte dive.


Evident că şi divele de pe covorul roşu comit greşeli, imprudente, şi ele se ingrijoreza în privinţa ţinutei.


Suntem femei cu mentalităţi şi gusturi diferite.


Unele iubesc ţinutele ţipătoare, funky, altele adopta culoarea alb-negru. Multe adoră ţinutele intraznete în timp ce altele iubesc ţinutele romantice.

Sunt femei care iubesc rochiile,altele adopta stilul casual.


Sunt femei care au job la birou şi trebuie să aibă o ţinută impecabilă dar sunt şi femei care se simt bine în haine sport sau casual.





Am găsit pentru voi site-ul GlamourShop.


Site-ul îl veţi găsi dacă veţi accesa linkul: http://www.glamourshop.ro/ http://www.glamourshop.ro/


Este un site bine structurat şi modern.


Pe site veţi putea găsi detalii despre contact: formular contact, adresa mail, număr telefon.


Puteţi socializa şi pe pagina lor de facebook https://www.facebook.com/haineglamourshop https://www.facebook.com/haineglamourshop


Puteţi accesa şi blogul unde veţi găsi detalii despre produse şi informaţii din modă.


În partea de jos a site-ului acesati secţiunea'' Despre noi'' şi veţi putea afla despre conceptul celor de la GlamourShop.


Tot în partea de jos veţi putea găsi detalii despre top vânzări, produse noi şi promoţii.



Cei de la GlamourShop s-au gândit la nevoile femeii şi ştiu că o de 3x femeie trebuie să arate impecabil atat la jo cât şi la ocazii speciale dar şi în club.


Echipa GlamourShop vă oferă produse din materiale de calitate la preţuri avantajoase ca să vă rămână banii să ieşiţi şi la o prăjitură cu prietenele. Nu e minunat?


În plus, la comenzi de peste 500 lei aveţi transport gratuit. Puteţi opta şi pentru vouchere şi puncte de fidelitate.rochii de office


Este indicat să vă realizaţi un cont pentru a plasa în coşul de cumpărături produsul dorit.


Produsele sunt situate pe categorii astfel vom găsi: rochii,fuste, pantaloni, topuri, lenjerie, accesorii.


Fiecare categorie conţine câte o subcategorie. 



Produsele sunt moderne, sunt realizate din materiale de calitate iar preţul este avantajos.


Gata cu grijile şi cu hainele vechi din dulap! GlamourShop este soluţia ta!


Pentru a vizualiza un produs trebuie să daţi click pe categorie, să alegeţi subcategoria şi apoi să daţi click pe imagine.


Lângă imaginea produsului veţi găsii detalii produs şi preţ.


Dacă iubiţi rochiile veţi putea alege dintr-o gamă variată. Puteţi găsi rochii evenimente, rochii casual sau office. Rochiile au lungimi şi mărimi diferite iar preţul lor diferă în funcţie de model. Sunt confecţionate din material precum: poliester, bumbac, elastan etc.



Indiferent că sunteţi o persoană intrazneata şi adoraţi culori precum roşu, albastru electrizant, verde sau sunteţi o persoană romantică şi adoraţi culoarea alb, roz veţi putea găsi rochi pe gustul dvs.


Rochiile au design diferit însă toate sunt gândite pentru a vă scoate în evidenţă atuurile şi frumuseţea.


Puteţi opta pentru rochii animal print care vor rămâne un must have, puteţi opta pentru rochii cu dantelă sau imprimeuri florale etc.



Am ales să vă prezint aceasta rochiţă, o veţi găsi accesând linkul: http://www.glamourshop.ro/323-rochie-decoltata-bej-cu-aplicatii-sclipitoare.html# http://www.glamourshop.ro/323-rochie-decoltata-bej-cu-aplicatii-sclipitoare.html#

Este o rochiţă de seară de culoare bej. Rochia este extrem de feminină şi modernă si pune în evidenţă corpul frumos. Ea este decoltată şi are aplicaţii (paiete). Este o rochie potrivită unei ocazii speciale, cu siguranţă purtând această rochie vei putea fi în centrul atenţiei.


Dacă sunteţi adeptă fustelor pe site veţi găsi fuste lungi şi scurte de diferite culori.


Puteţi opta pentru fusta clos, creion, fusta cu pense, carouri


Fustele sunt confecţionate din material de bună calitate precum dantela, catifea etc. Ele se pot combina uşor cu altă piesă vestimentară.Pe site veţi putea găsi culori variate şi design precum animal print. Pretul variază în funcţie de model.


Am ales să vă vorbesc despre Fusta creion din catifea cu pietre aplicate.


Fusta o veţi găsi dacă veţi acesa link-ul:


http://www.glamourshop.ro/700-fusta-creion-din-catifea-cu-pietre-aplicate.html# http://www.glamourshop.ro/700-fusta-creion-din-catifea-cu-pietre-aplicate.html#


Fusta este de lungime medie (peste genunchi), este de culoare neagră şi este accesorizata cu pietre. Este o fustă modernă care se poate accesoriza uşor cu un body modern sau top de aceeaşi culoare. Este potrivită pentru o apariţie de remarcat.
Printre voi sunt şi cele care adoră pantalonii, colanţii.


Pe site veţi găsi jeanşi cu modele variate, moderne dar şi colanţi, egări, pantalon diferite culori.


Jeanşi sunt confecţionaţi din materiale precum: bumbac, elastan etc. Aceştia au diferite culori şi prezintă accesori precum: pietricele


Egării vor rămâne întotdeauna un must have, ei se pot accesoriza la o ţinută sport dar şi foarte elegantă în funcţie de model.Pe site puteţi opta pentru egări de diverse culori. Preţul diferă în funcţie de model. Fiecare pereche de egări prezintă un design diferit.Egarii sunt confecţionaţi din materale precum vâscoză, elastan etc.Se pot acesoriza cu uşurinţa cu multe produse după site.


Puteţi opta şi pentru pantalon evazat, cu talie înaltă sau sport, toate le veţi găsi pe site.


În categoria topuri puteţi opta pentru următoarele: jachete, Boler-uri, Trenciuri, Bluze şi tricouri, Veste, Sacouri şi pulovere.


Vreau să vă prezint 3 produse care aparţin unor subcategorii diferite.


Vreau să vă prezint cămaşa alba asimetrică. Face parte din subcategoria Bluze şi tricouri. O puteţi găsi la următorul link: http://www.glamourshop.ro/108-camasa-alba-asimetrica-cu-dantela-la-spate.html# http://www.glamourshop.ro/108-camasa-alba-asimetrica-cu-dantela-la-spate.html#


Este o cămaşă albă foarte modernă, aceasta este asimetrică (este scurtă în fata iar în spate lungă). Este foarte modernă şi se poate accesoriza cu egări dar şi cu jeanşi. Cămaşa este confecţionată din poliester.



Al doilea produs care vreau să îl prezint este sacou casual model înflorat. Acesta îl găsiţi în subcategoria Sacouri .Il puteti gasi daca veti veti accesa link-ul: http://www.glamourshop.ro/107-sacou-casual-model-inflorat.html# http://www.glamourshop.ro/107-sacou-casual-model-inflorat.html#Este un sacou de culoare roz, modern, tineresc, potrivit zilelor de primăvară şi vara. Acesta are imprimeu floral şi se poate accesoriza atât cu o rochiţă casual cât şi cu o pereche de egări şi un tricou. Sacoul este confecţionat din: poliester şi elastan.


Al treilea produs care vreau să îl prezint este un tricou.Se numeşte tricou Galliano. Tricoul este de culoare crem, este imprimat cu un mesaj. Este un tricou casual şi se poate accesoriza cu usurinta cu jeanşi. Tricoul îl găsiţi în subcategoria Bluze şi tricouri şi dacă veţi accesa link-ul: http://www.glamourshop.ro/742-tricou-crem-galliano-imprimat.html# http://www.glamourshop.ro/742-tricou-crem-galliano-imprimat.html#Tricoul este confecţionat din poliester şi bumbac.



Nu uitaţi să fiţi sexi sau romantice şi în căminul conjugal.Pe site veţi lenjerie diferite modele şi culori.


Pe site veţi găsi lenjerie pentru romantice dar şi intraznete.


Vreau să vă rezint lenjeria Red Sheer Lună. Este lenjerie sexi, de culoare roşie cu dantelă neagră în zona bustului şi a tivului.


Dacă veţi purta această lenjerie veţi putea încinge atmosferă în căminul dvs. Lenjeria o veţi găsi dacă veţi accesa link-ul: http://www.glamourshop.ro/404-lenjerie-red-sheer-luna.html# Lenjeria este confecţionată din poliester şi licra. http://www.glamourshop.ro/404-lenjerie-red-sheer-luna.html#

M-AM GÂNDIT SĂ REALIZEZ UN OUTFIT PENTRU VOI FORMAT DIN PRODUSELE Glamourshop.


Am ales trei produse pentru a reda un outfit pe cât de simplu de realizat pe atât de modern şi tineresc.


A venit primăvară şi dorim să ne creem o ţinută sexi dar şi comodă, o ţinută care să exprime originalitate şi care exprimă trăsăturile noastre şi personalitatea.


Pentru aceasta ţinută am ales egării pe care îi găsiţi aici http://www.glamourshop.ro/123-egari-negri-cu-gauri-in-fata.html#. Sunt foarte originali datorită găurilor din faţă. http://www.glamourshop.ro/123-egari-negri-cu-gauri-in-fata.html#



În continuare am optat pentru tricoul despre care v-am vorbit. Tricoul Galliano care este foarte modern şi care are imprimat un mesaj. Tricoul se accesorizeaza uşor cu egării creend un aspect cool.



O altă piesa adăugată a fost sacoul cu imprimeuri florale despre care v-am vorbit.Îl găsiţi aici http://www.glamourshop.ro/107-sacou-casual-model-inflorat.html#

Nu uităm să ataşăm şi un accesoriu precum brăţara Capuciino Sprinkle. Este o brăţară din piele accesorizata cu mici cristale.http://www.glamourshop.ro/597-bratara-cappuccino-sprinkle.html#



Iata ce A IESIT:










Astfel datorită celor 3 ţinute am creat un outfit simplu de realizat. Eu am dat un exemplu dar dacă aveţi alte gusturi (puteţi crea ţinute elegante, sofisticate) puteţi alege şi voi din produsele de pe site-ul GlamourShop.


Outfitul ales de mine este plin de viaţă datorită imprimeurilor după sacou, foarte modern ţinând cont că egări reprezinta un must have , plin de fun datorită tricoului.


Ţinuta este casual însă se poate purta la un suc, o plimbare în parc sau la o întâlnire cu prietenele ori iubitul în oraş.



Ideei pentru 8 Martie şi sărbătorile Pascale


Primăvara ne-a bătut la uşa iar noi am deschis. Suntem entuzismati şi fericiţi căci totul revine la viaţă.În jur totul este plin de culoare.Ne gândim serios ce ţinută să adoptam primăvara aceasta fie într-o zi specială de 8 Martie sau pentru sărbătorile Pascale.



Sunteţi bărbat şi doriţi să realizaţi un cadou? Site-ul GlamourShop vă vine în ajutor.
Se spune că femeia trebuie alintata şi răsfăţata în fiecare zi. Femeia nu trebuie atinsă cu o floare ci cu buchete întregi.


Câte motive avem să-i mulţumim femeii? Multe. Ea este persoana care dăruieşte viaţa prin naştere de prunci, este femeia care face sacrificii să arate bine pentru noi şi care se îngrijeşte ca masa să fie mereu gata.


Totuşi deşi ea este ruptă din coasta lui Adam o vei putea înfuria dacă nu ştii să-i cumperi un cadou potrivit.


Renunţaţi la tot în acea zi pentru ea şi transformaţi acea zi în una de vis, veţi avea timp pe 9 Martie să răscumpăraţi timpul dvs. cu prietenii band 44 de pahare de vin.


Ce puteţi face pentru a mulţumi o femeie în acea zi?


Îi poţi spune vorbe frumoase, o poţi răsfăţa cu un masaj sau poţi face în acea zi treaba în locul ei.


Îi poţi lăsa mesaje scrise pe biletele lipite ca magnet pe frigider şi.. oriunde


Dacă încă nu ai cerut-o în căsătorie îi poţi ascunde un inel oriunde când îi serveşti tava cu mâncare la pat, ai grijă să nu-l înghită din greşeală.


Îi poţi scrie o scrisoare spunând 100de motive pentru care o iubeşti.


Poţi realiza un videoclip în care să-ţi rogi prietenii să vorbească despre femeia din viaţa lor iar la sfârşit tu să adaugi că ea este femeia vieţi tale.


Desigur până acum am făcut referire la soţie sau iubita.


Să nu uităm că este o zi specială pentru orice femeie deci pentru bunica, şefa, sora, amanta, verişoara, mama. Nu e chiar atât de greu să cumperi un cadou entru iubită, cadou soţie, cadou mama.


Poţi să le înveseleşti ziua cu un buchet de flori, o declaraţie de iubire şi o vizită.. bunica se va bucura mult! Nu uita că e 8 Martie şi este plăcut să primeşti cadouri de 8 Martie!


Poate te-ai gândit să fi original şi să dăruieşti anumite cadouri.


Dacă îi cunoşti marimile îi poţi cumpăra o frumoasă rochie după site-ul GlamourShop (pentru asta va trebui să-i cunoşti preferinţele în materie de rochii). Noi îţi recomandăm rochiţa cu dantelă pe care o veţi găsii accesând link-ul: http://www.glamourshop.ro/38-rochie-mulata-dantela-cu-trandafiri.html# http://www.glamourshop.ro/38-rochie-mulata-dantela-cu-trandafiri.html#Rochiţa este din dantelă şi se mulează uşor pe corp, aproape orice femeie iubeşte dantela.


Îi poţi cumpăra un parfum dar ai grijă să cunoşti aroma ei preferată


Îi poţi cumpăra bijuterii, acestea rămân prietenele bune ale unei femei mereu. Dacă observi că iubita sau soţia tine bijuteriiile aruncate ici colo îi poţi face cadou o casetă de bijuterii. Îţi recomand accesorile după site-ul GlamourShop , le găsiţi accesând link-ul: http://www.glamourshop.ro/16-accesorii http://www.glamourshop.ro/16-accesorii


Dacă îşi doareste o nouă lenjerie şi cunoşti şi culoarea preferată îţi recoman să achiziţionezi pentru ea lenjeria de la GalamourShop, acolo vei găsi toate culoriile. O poţi achiziţiona dacă vei accesa link-ul: http://www.glamourshop.ro/15-lenjerie-femei


Nu uita în ziua respectivă să duci câte o mică atenţie şi colegelor de birou, nu e greu să faci cadou o mică atenţie.http://www.glamourshop.ro/15-lenjerie-femei


Nu trebuie să fi perfect, fiecare bărbat are firea şi trăsăturile lui: unii sunt romantici, alţii pragmatici. Trebuie doar să-ţi cunoşti puţin femeile dragi din viaţa ta şi să le arăţi că îţi pasă.


Femeile apreciază creativitatea bărbatului.


Nu fi stresat, există atâtea modalităţi să îţi arăţi iubirea. Fii tandru, nu uita că se sărbătoreşte femeia şi sinonim pentru femeie este iubirea, tandreţea.


Este posibil să fi stângaci în anumite amănunte, nu-i nimic, i se poate întâmpla oricui.


Poate te-ai gândit la o plimbare romantică, o simplă declaraţie, poate vrei să o răsfeţi acasă sau să-i cumperi ceva util, soluţii sunt destule pentru a putea face cadou iubită.


Este foarte important să fi natural.


Dacă eşti o persoană cu umor poţi propune mamei sau iubitei un schimb de roluri în acea zi.


Ea poate citi ziarul şi tu te poţi transforma într-o... femeie~ Accepta, va fi amuzant!


Acceptă să îţi faci unghiile, să porţi tocuri şi rochiţa, va fi amuzant pentru ea, o poţi chiar imita. Adoptând acest rol vei vedea pentru o zi că nu e uşor să fii femeie.


Dacă ai o mamă, soră sau iubita care adoră cumpărăturile îi poţi dărui pur şi simplu cardul tău! Astfel poţi face cadou soţie, cadou iubită, cadou mama uşor şi simlu doar folosind cardul.


Nu uita că simbolul primăverii este mărţişorul, el simbolizează multe inclusiv viaţa, iubirea, nu uita să dăruieşti.


Cu siguranţă ai multe ideei în cap, ai timp să te hotărâşi asupra unei ideei.


Nu uita de tine, oricare ar fi cadoul care il alegi este important ca tu să ai o prezenţă plăcută, să fii îngrijit!


Cadou şefa

Ai o şefă care îţi face ochii dulci? E cuvântul care îţi vine în cap este cadou şefa, te stresează ideea căci nu ştii ce să faci pentru a nu dezamăgi. Îi poţi pune un trandafir pe birou şi cana ta de cafea cu ruj impregnat pe margine şi cu un bileţel.Pe bilet poate scrie:'' Ce ar fi să uităm pentru o zi că suntem şef şi subaltern şi să iesm la o cafea dacă nu ai alte planuri. Pentru aceasta cană de cafea a trebuit să mă rujez, nu a fost uşor pentru mine de aceea am nevoie la cină să-mi trimiţi sărutul înapoi.''


Este posibil să râdă, să se enerveze sau să te concedieze, până nu rişti nu ştii.


Te poţi salva spunând că a fost o glumă.

Ai o şefă scorpie? Îi poţi lăsa o cutie de bomboane cu un mesaj pe birou: Sper că aceste bomboane să-ţi îndulcească sufletul, în fond eşti o şefă exigenta dar cu un suflet nu de aur ci de.. zahăr!!!

Nu uita, într-o ceaşcă de cafea se pune zahăr şi cafea care e amară deci aşa trebuie să fi tu: să ai umor dar să-l îmbini cu seriozitatea


Vei reuşi! Noi credem în tine!





Ideei pentru sărbătorile Pascale


Deşi rămâne încă o lună şi încă puţin până la venirea sărbătorilor Pascale tu te întrebi de acum cu ce te vei îmbraca. Esste o sărbătoare în care sărbătorim Învierea Domnului, sacrificiul suprem, este o sărbătoare de suflet pe care de obicei o sărbătorim cu familia. Există şi excepţii.


Noi îţi venim în ajutor cu câteva ideei.


Dacă vei lua cina cu familia poţi să porţi o ţinută simplă. Pentru aceasta poţi opta pentru o pereche de colanţi şi un pulover dragit, produsele le poţi achiziţiona de aici http://www.glamourshop.ro/124-egari-negri-cu-inseratii-de-voal.html#


Dacă ai invitaţi sau poate te duci tu în vizită la socrii sau rude îţi recomandă rochiţa clos roşie cu bretele din dantela. O poţi achiziţiona de aici


http://www.glamourshop.ro/322-rochie-clos-rosie-cu-bretele-din-dantela.html#


Este o rochiţă comodă, modernă şi serioasă, potrivită zilei de sărbătoare.

Dacă sunteţi invitată la restaurant puteţi opta pentu r rochia scurtă şi sexy din paiete aurii. O puteţi achiziţiona de aici


http://www.glamourshop.ro/321-rochie-scurta-si-sexy-din-paiete-aurii.html#


Este o rochie sexi şi foarte modernă potrivită unei ieşiri la restaurant.

Sper că sfaturile vă vor fi de folosi. Puteţi alege produse după site şi puteti crea cate ţinute vrei, trebuie doar sa aveţi încredere în voi.

Dacă tot veni vorba de cadouri şi de 8 Martie, sărbători Pascale eu mi-aş dori de 8 Martie să primesc această pereche de jeanşi http://www.glamourshop.ro/18-jeansi