miercuri, 24 aprilie 2013

Genti si Pantofi - Elly's Boutique




Dragii mei cred ca este timpul sa revin pentru a prezenta un nou  site.
Vara a venit si este momentul sa  achizitionam incaltaminte moderna,balerini  comozi,pantofi  cu toc special pentru party,dar si incaltaminte  pentru barbati.
La magazinele comerciale se gasesc modele scumpe dar si mai ieftine dar si de foarte proasta calitate ca material.
Iata ca am gasit un magazin cu incaltaminte  foarte moderna la preturi avantajoase.


Site-ul il veti  gasi daca veti accesa link-ul: http://www.gentisipantofi.ro/
Site-ul este unul foarte modern,pe site veti gasi date de contact:adresa,numar telefon,formular contact si alte date.
 Pentru a putea realiza o  comanda  este necesar sa creati un cont si astfel  veti putea plasa produsul dorit in cosul de cumparaturi.
Tot pe site veti gasii detalii despre promotii,livrare,returnare.

DESPRE PRODUSE

Accesand catalogul produsele  le veti gasi pe categorii:incaltaminte dama,incaltaminte barbati,accesorii barbati
Fiecare categorie detine  subcategorii.
Incaltamine dama-pantofi-pantafi talpa ortopedica,materiale de calitate,diverse modele,pantofii au tocul de 10,12 .13,5 cm dar si toc mai gros pentru comoditatea dvs.
Materiale de calitate,culori nud,pantofii au diferite modele fiind  purtati la diferite ocazii.
Cizme-calitate foarte buna,diverse modele potrivite zilelor de iarna.
Pentru  mai multe modele vizualizati site-ul.
Ghete sport,botine,culori foarte moderne potrivite zilelor de iarna,primavara,toamna,diverse modele,preturile variaza in functie de model.
Balerini-foarte comozi,moderni,se pot asorta usor cu orice tinuta,balerini sunt foarte trendy avand ca accesoriu fundite,buline,capse  si tinte  care sunt un must have al acestui an.
Se gasesc pe diferite masuri deci nu trebuie sa va faceti griji .

Incaltaminte barbati-pantofi ultramoderni culori nud dar si pline de viata,ghete materiale  de calitate,veti putea gasi incaltaminte moderna la preturi avantajoase.

Incaltaminte copii-si pentru cei mici veti putea gasi incaltaminte foarte moderna,diverse  marimi,culori foarte vi,modele frumos accesorizate,pentru fetite veti putea gasi sandale,adidasi,balerini modele foarte colorate dar si pentru baieti veti putea gasi adidasi si pantofi foarte moderni.
Genti si posete-stiu ca le adorati,ele sunt cele mai bune prietene ale unei femei.Pe site veti gasi genti dar si posete modele variate,culorii vi cu diferite desene,imprimeuri astfel veti putea alege unmodel pe gustul dvs.

Accesorii barbati -Genti foarte moderne,potrivite atat pentru o zi obijnuita dar si pentru o calatorie sau birou.Veti putea alege dintr-o varietate de modele .
Pentru a vizualiza mai bine un produs  dati lick p categoria dorita si apoi click pe poza pentru a se mari.Langa poza veti gasi si alte detalii.

Daca doriti sa realizati o comanda va rog accesati link-ul: http://www.gentisipantofi.ro/