joi, 17 octombrie 2013

IanySport.ro

Dragii mei, in calitate de promoterita vreau sa va prezint un magazin care mie mi se pare o alegere buna pentru iubitorii de articole sportive .





Site-ul il veti gasi accesand urmatorul link: http://www.ianysport.ro/
Magazinul se adreseaza cluburilor si asociatilor sportive dar si publicului amator de sport.
Se comercializeaza produsele brand-urilor: Macron - Italia ; Luanvi - Spania ; Gedo - Spania ; JemSz - Belgia ; Gala - Cehia ; Roly - Spania si Tremblay - Franta.
Macron este un foarte cunoscut brand,printre cluburile echipate de ei se numara Lazio,Napoli,Bologna,Vicenza,Aston Villa,Leeds United,Sporting Braga,Boavista Porto, AS Monaco,Hajduc Split,Ajjacio,numeroase echipe de baschet,rugby,volei,handbal de pe intreg globul.
Luanvi este partener oficial al Granada FC din Spania,produce echipament de fotbal,handbal,baschet.
Gedo - producator de echipament de joc si prezentare pentru cluburi de fotbal,baschet,volei.
Gala – un mare producator de mingi volei,baschet,handbal,fotbal.Are printre altele minge volei de competitie aprobata FIVB ( federatia internationala de volei ) pana la 31 Decembrie 2016 , minge baschet aprobata FIBA ( federatia internationala de baschet ) Nr. 6 si 7 pana la 31 Decembrie 2014 , minge fotbal-tenis cu care se joaca in toate campionatele si competitiile europene!
Tremblay - acesorii si materiale sportive pt. diferite sporturi si arbitrii.PROMOTII/REDUCERI
JemSz - producator echipament sportiv fotbal si arbitri.
Roly - producator de tricotaje din bumbac pt. toate varstele.
Pe site veti gasi urmatoarele categorii:Echipamente prezentare,Echipamente antrenament,Fotbal,Baschet,Handbal,Volei,Rugby,Echipament arbitri,Geci sport,Genti sport,Accesori sportive,Tricouri Roly.
Tot pe site aveti optiunea de a vizualiza cataloagele cu produse ale brand-urilor comercializate, detalii despre marimi dar si despre plata si livrare.!.ECHIPAMENT PREZENTARE
Cluburile si asociatiile sportive care doresc sa-si comanda echipament vor beneficia de discount,personalizare si imprimare a echipamentelor la cerere.
Puteti sa profitati de cele mai mici preturi pentru a imprima echipamentul sportiv  cu logo-uri,numere,sponsori,etc.
De asemenea puteti socializa si pe pagina de facebook .

Showroom-ul se gaseste in Ploiesti pe Str. Valeni la nr. 24 ( in spatele Catedralei ).