luni, 3 decembrie 2012

Magazin Haine Lid


                     Haine       Lid                                                             .imbracaminte.accesorii.fashion


Dragele mele iata ca am revenit  iar ca sa va prezint un magazin care prin definitie este fashion ,este un magazin cu haine glamour atat pentru femei cat si pentru barbati.
Nu trebuie sa cautati tot felul de magazine,la magazinul Lid gasiti tot ce cautati.haine Lid

DESPRE MAGAZIN

Site-ul il veti gasi accesand link-ul:http://www.hainelid.ro/
Magazinul este foarte bine structurat avand totul foarte bine organizat  inspirand prin nuanta si structura  tot cea ce inseamna fashion.
In partea de sus va puteti crea un cont doar adaugand cateva date de contact astfel  datorita contului puteti plasa o comanda.
Daca   va doriti mult un produs acesta se poate plasa la sectiunea Wish list.(Lista de dorinte)
 In partea de jos a paginii gasiti detalii despre costurile de transport,transportul se realizeaza prin Posta Romana si Curierat Rapid.De asemenea  gasiti detalii despre returnare.
Tot in partea de jos gasiti detalii contact.Puteti  contacta pe cei de la Lid prin formular sau  apeland numarul de telefon prezent pe site.
Pentru a fi la curent cu noutatile va puteti abona la Newsletter,astfel veti primi   totul pe adresa dvs.de mail.
Pe  site veti gasi  articole pentru femei si barbati.
Acestea sunt situate pe categorii.haine Lid femei
Articole femei:
Accesorii-caciuli,coliere,bratari chic la preturi foarte rezonabile,accesoriile vor fi mereu cele mai bune prietene in tinuta unei femei.

Bluze-acestea sunt foarte moderne,culorile variaza,modele suprbe,majoritatea se afla la reducere.

Cardigane-moderne,foarte chic dar si calduroase  cardiganele vor reprezenta un fashion icon iarna aceasta.
Colanti-atat de purtati de vedete dar si oameni normali colantii reprezinta un must have,ei se pot combina in diverse moduri.Pretul colantilor la Lid este de 26,00 Ron

Fuste-moderne,lucioase,fustele vor reprezeta feminitatea ,iarna aceasta magzinul Lid va prezinta niste modele extraordinare.

Geci-pentru zilele friguroase optati pentru o geaca moderna,la  Lid veti gasi diferite modele de geci la preturi rezonabile majoritatea fiind la reducere
Incaltaminte-indiferent ca esti adepta  tocurilor sau nu,la magazin veti gasi modele de  botine  dar si pantofi foarte deosebite.

Jeans-pantalonii sunt foarte fashion acestia fiind cu push-up and slim,acestia sunt cu tinte ,blugii sunt foarte moderni pretul variaza intre 100,00-80,00 Ron.

Maiou-acestea sunt simple dar pline de bun gust pentru ca  se pot imbina la tunute de club si nu numai.
Pulovere-potrivite pentru zilele de iarna  ,puloverele au culori diferite,modele au diferite aplicatii metalice ,majoritatea puloverelor se afla la reducere.

Rochii-indiferent de anotimp mereu vom iubi rochiile,rochiile reprezinta feminitatea,la Lidveti gasi rochii diverse modele la preturi foarte rezonabile


Tricouri-Va rugam reveniti la aceasta sectiune pentru a afla noi detalii.
Veste-calduroase dar si foarte moderne vestele sunt foarte iubite de femei,la Lid  veti gasi vesta mult visata cu aplicatii.

Haine barbati
Bluze-diverse  modele,bluzele   sunt foarte moderne,ele se gasesc pe diferite culori,majoritatea bluzelor fiind la reducere.

Camasi-mereu va defini simbolul masculin,la Lid gasiti modele foarte variate,diferite culori,camasile fiind foarte moderne.

Geci-acestea sunt pline de culoare fiind foarte trendy,gecile sunt foarte calduroase ,acestea se afla la reducere.
Hanorace-moderne si potrivite zilelor de iarna acestea sunt foarte  trendy,pretul este de 99,00 Ron
Incaltaminte-reveniti pe site pentru a verifica stocul

Jeans-diverse modele,jeansi foarte moderni dar  si pantaloni foarte colorati  acestia fiind un trend in ultimi anii,preturile variaza in functie de  model.
Pulovere-foarte calduroase si potrivite zilelor friguroase,diverse modele si culori.Majoritatea  puloverelor sunt la reducere.

Sacouri-foarte moderne insa in acelasi timp foarte comode   sacourile de pe site sunt foarte moderne ele aflandu-se la o mare reducere.

Tricouri-simple dar  moderne tricourile se pot combina foarte usor  cu foarte multe tinute,la Lid tricourile au un pret exceptional find toate la reducere.
Veste-england style-veste foarte moderne,calduroase,ele se  gasesc pe diferite culori.
haine Lid


La sectiunea <<Reduceri>> veti gasi foarte multe produse aflate la reducere.
Pentru a vizualiza  un produs accesati din categoria dorita-subcategorie  iar apoi click si poza se va mari.Langa poza veti gasi informatii despre pret,disponibilitate stoc,marime,culoare,material.


Daca doriti sa realizati o comanda va rog accesati link-ul:http://hainelid.ro/index.php?route=common/home