joi, 25 aprilie 2013

Bazar Diverse-Bratari Shambala


              





                                            

Cu toti stim cat de importante sunt accesorile ele  fiind cele mai bune prietene ale unei femei dar  si ale unui barbat.
Un accesoriu dragut ne impodobeste partea corpului,ne imbogateste tinuta si  ofera o nota de personalitate individului.
Traim  vremuri moderne in care avem la dispozitie bijuterii din aur,argint,pietre pretioase,dar si din curele si alte  materiale la fel de dragute.
Indiferent ca adoram pandantivele,cerceii,bratarile ,inelele intotdeaua vom purt aceste accesorii.

Anul acesta  bratarile Shambala reprezinta un must  have!
Bratari incredibil de  moderne,potrivite atat pentru barbati cat si pentru femei simbolizand doar lucruri pozitive.

De curand am gasit pe pagina de facebook  aceste  bratari,este un site  temporar persoana care vinde  va realiza un site definitiv in scurt timp,insa  deocamdata si pe aceasta pagina de facebook puteti realiza comenzi si puteti  vizualiza bratarile.
Mega Reducere- insa pentru a vedea oferta inegalabila va rog accesati pagina de facebook  :https://www.facebook.com/bazar.diverse.3
Pe internet veti gasi multe bratari aflate la vanzare insa pretul este   unul foarte mare in comparatie  cu preturile  de pe aceasta pagina de facebook.


La sectiunea Albume  veti gasi bratari Shambla diverse culori  potrvite atat pentru femei ca si pentru barbati.
De asemenea veti gasi ceva  modern,bratari Shambala cu ceas din cristale Swarovski Elements. Ceasul se regleaza tragand in lateral de unul din capete. Cadranul este confectionat din otel inoxidabil, diametrul cadranului este de 2,5 cm iar lungimea bratarii variaza intre 19 cm si 28 cm. La doar 80 RON poate fi al dumneavoastra, profitati de ocazie!!! >>>in limita stocului disponibil<<<

Ati observat peste tot la tv ca vedetele  poarta aceste bratari,pana si vecinul dvs are,este timpul sa va achizitionati si dvs una.

Pentru a vizualiza preturile mici si a  cere anumite informatii sau a realiza o comanda  va rog accesati pagina de facebook :https://www.facebook.com/bazar.diverse.3
Aceasta este una temporara insa in curand veti primi  vesti despre noua pagina de la persoana  care vinde aceste minunate bratara!