vineri, 12 octombrie 2012

Promovare Magazin Manuels


Dragii mei,am avut onoarea pana acum sa va prezint multe site--uri cu  hainute si rochite pentru femei insa de multe ori simtim nevoia sa fim imbracate mai lejer,sa fim mai practici,cu toate astea dorim haine de calitate care poarta numele  unor creatori de moda  cunoscuti insa atat  pe piata comerciala cat si in magazinele online  pretul hainelor este colosal  si  ne depaseste mult in raport cu problema banilor si probleme zilnic.
Nici calitatea produselor nu este una extraordinara,de aceea din cauza pretului si a calitati de multe ori suntem nevoiti sa ne retragem.
Am pentru voi azi o veste buna!!!Navigand pe internet a gasit  un magazin care din punctul meu de vedere este  foarte ok,cu preturi foarte mici si calitatea produselor buna.

Magazinul se numeste MANUELS, si se  ocupa cu vanzarea urmatoarelor articole:bijuterii  Swarowsky,camasi Burberry Femei,Ceasuri Femei,Esarfe Femei ,Imbracaminte Femei,Incaltaminte Femei,Parfumuri Barbati,Parfumuri Femei,Portofele Femei,Posete Femei,toate purtand iscalitura  marilor creatori:Luis Vuitton,Gucci,Dior,etc.

Despre site!
Navigand pe internet si accesand site-ul veti observa ca site-ul este foarte bine structurat,in partea de sus gasim detalii despre date de contact:prin telefon mobil,sau accesarea  unui site de socializare(facebook- Manuels).De asemenea puteti contacta si direct prin intermediul unui formular  unde vet trebui sa completati cateva campuri.
La rubrica<<Intrebari frecvente>> veti gasi raspunsuri la intrebari care fac referire la administratea contului si a comenzilor.
De asemenea pentru evitarea oricarei probleme la sectiunea <<Politica de retur>> veti gasi raspunsuri la tot cea ce are legatura cu returnarea produselor.
De asemenea  puteti sa va inregistrati pe site creend un cont,pentru a face aceasta   trebuie decat sa accesati sectiunea <<Inregistrare>> si  sa completati cateva campuri cu datele dvs.
In bara de mai jos veti gasi informatii despre  metoda de  cumparare,de plata dar si informatii despre promotii.

De asemenea puteti filtra dupa pretul care variaza intre 30 Ron-300 Ron
Pentru a fi la curent cu  promotiile si reduceri,noutati este recomandat sa va abonati la  newsletter astfel orice informatie o veti primi prin intermediul unui mail.

Despre produse!

Produsele snt clasate pe categorii,ele sunt  de foarte buna calitate purtand numele marilor creatori  iar preturile sunt SOC!Parfumurile,posetele ,adidasii etc in alte magazine  costul lor este dublu!

Pentru a vizualiza un produs  nu trebuie decat sa dati click pe categoria dorita iar pentru ca imaginea sa se mareasca este nevoie sa dati inca un click.Alaturi de imagine veti gasii detalii diverse despre pret dar si altele in functie de sectiunea  care doriti.

La sectiunea Bijuterii veti gasi o subcategorie de:bratari,brose,cercei,coliere,inele,pandantive,seturi toate fiind din pietre Swarowsky.
O sa va ofer un exemlu pentru a putea observa pretul si calitatea!
Colier cu cristale Swartowsky- bijuteriile fiind cele mai bune prietene ale unei femei anii de-a randul,aveti sansa sa   achizitionati acest minnat colier in forma de inimioara cu doua aripi,este o bijuterie delicata,feminina care va infrumuseta gatul oricarei femei.Aceasta bijuterie este placata cu rhodium un metal pretios,mult mai rezistent decat argintul.
Dimensiune pandant : 25x34mm
Lungime colier : 400mm.
Pret:119 Ron.
Pentru a vizualiza celelalte bijuterii  va rog accesati site-ul!

La sectiunea camasi Burberry veti vizualiza camasi foarte dragute,cu dungulite si diverse culori la pretul de numai 70 RON!
              Suna tentant fetelor,nu?

La sectiunea ceasuri veti vizualiza ceasuri  de dama,ceasuri care poarta marca D&G,Gucci,care mai de care mai frumoase.Pretul fiecarui ceas fiind  doar de 98 Ron!

Esarfele sunt super in trend ,ele se pot  purta la gat,se  pot purta ca accesoriu de par sau inclusiv se pot lega de manerul posetei.La MANUELS veti gasi diferite  culori,marca marilor designeri Hermes,Louis Vuitton, Christian Dior .Pretul fiecarei esarfe este de 60 Ron.

La sectiunea  Imbracaminte Femei veti gasi treining in diferite  combinatii de culori,treininguri-le  sunt de la Adidas si snt la preturi fff mici,doar de 98 Ron.

La sectiunea incaltaminte Femei veti gasii  adidasii diferite  combinatii de culori dar si  balerini,incaltamintea purtand marca Adidas,Gucci,Louis Vouiton.Lacoste.Preturile  balerinilor fiind intre 100  si /sau 130 Ron iar pretul adidasiilor  fiind intre 120 si/sau 190  Ron.
La sectiunea parfumuri barbatii veti gasi parfumuri cu  miros minuntat,parfumuri originale  purtand numele  unei liste   largi de nume:Armani,Bvlgari,Calvin Klein,Chanel,Dior,Paco Rabanne etc.Pretul unui parfum este de 70 Ron.Nu este minunat?In alte parti pretul unui parfum  este dublu,chiar triplu.

La sectiunea parfumuri femei veti gasi  parfumuri cu arome minunate create special pentru femei purtand numele unei  liste  largi:Calvin Klein,Chanel,Cristina Aguilera,Diesel.Davidoff,Giorgio Armani etc.Pretul unui parfum este de 70 Ron.

Portofelele sunt foarte utile deoarece in ele putem purta micile lucruri  care sunt de nedespartit.La MANUELS portofelele  SUNT LA REDUCERE!Ele poarta iscalitura  marilor creatori Louis Vuitton.Prada.Pretul unui portofel este situat intre 67-80 Ron.

Dragile mele iubitoare de posete,stim ca sunteti de nedespartiti de aceea cei de la MANUELS va ofera o gama larga de modele si de branduri:Louis Vuitton,Gucci etc.Gentile se gasesc pe diferite marimi.Preturile se situeaza intre 90-170 Ron

                     Dragii mei,daca v-am convins va rog accesati link-ul   http://www.manuels.ro/

Niciun comentariu: