vineri, 12 octombrie 2012

Promovare Magazin Ecovoare



Pe langa dimensiunile standard disponible pentru fiecare model, puteti  si dimensiuni de pana la 20m lungime si 4m latime, deasemenea daca doriti sa achizitionati un covor la o anumita dimensiune si aveti nevoie sa decupati o parte din el pentru a acoprii suprafata dorita fara a folosii mai multe covare noi  puteti decupa si surfila forma si dimensiunea dorita. 

La sectiunea Informatii veti gasi  detalii despre Livrare si  modul de plata,Termeni si conditii,Garantie si Magazinele  Covoare Online.


Dragii mei,pana acum  am scris despre magazinele numarul1.gasite pe internet pentru ca eu ma ocup cu satisfacerea nevoilor dvs in cea ce priveste domeniul cumparaturilor.Haideti sa lasam putin hainutele,bijuteriile si sa vorbim de lucruri practice care sunt necesare intr-o gospodarie.
Cu totii stim ca este foarte importanta aspectul nostru,imaginea creata,dar,la fel de important este si imaginea casei noastre,ma refer la design ,ele pot fi gandite cu ajutorul unui designer sa dupa strict imaginatia dvs ,trebuie sa fie creat  un aspect cu gust,caldura incat sa aveti o imagine a camerei dvs cu drag.
Doriti sa va impresionati invitatii?Atunci trebuie sa alegeti elementele camerei cu gust.

DESPRE MAGAZINcovoare moderne


Am cautat pe internet tot felul de magazine insa m-am oprit decat la unul datorita pretului si a calitatii produselor.Magazinul se numeste Magazin Online Covoare  si il puteti gasii accesand link-ul:www.ecovoare.ro

Site-ul este foarte bine structurat,in partea dreapta sus veti gasi detalii despre modul de autentificare ,este foarte  usor de creat un cont,se realizeaza prin introducerea datelor dvs.Daca doriti mult un produs il puteti adauga la lista dorintelor dvs.
Un cont este util pentru realizarea comenzilor.
Tot pe site veti gasii detalii despre date de contact.Puteti contacta  magazinul prin intermediul telefonului,adresei de mail sau a site-ului de socializare Facebook.
Daca aveti nevoie de consiliere puteti accesa sectiunea Suport Online unde un operator va raspunde intrebarilor dvs.
Pentru a afla noutati si  promotii puteti sa va abonati la Newsletter astfel veti primi noutatile prin intermediul unui mail.
Daca doresti sa  gasesti usor un produs il poti gasi accesand sectiunea  Cauta produs prin scrierea  numelui  produsului.

DESPRE PRODUSE

Produsele sunt pe categorii,puteti vizualiza un produs alegand din categoria dorita si dand click  pentru marirea imagini.Langa imagine veti gasi detalii despre dimensiuni dar si pret.

Covoare moderne elegante-covoarele se gasesc in  culori vi,diferite modele,material lana artificiala.Pretul lor variaza intre44.00-420.00 in functie de dimensiunile dorite.

Covoare  moderne-se gasesc in culori maron,diverse modele,diferite  forme  geometrice,material lana artificiala.Pretul lor variaza intre 43.20-162.00 in functie de dimensiunile dorite.
Covoare clasice-raman aceleasi  covoare clasice dar in acelasi timp moderne,culorile si modelele variaza.Pretul lor variaza intre32.40-45.00 in functie de dimensiunile dorite.
Covoare copii-covoare culori vi care contin  diverse personaje animate atat de iubite pentru copii.Pretul lor este  45.36 Lei.
La categoria ultimul produse veti gasi discount de pana la 50%.
In Bucuresti in curand va lua nastere si Spalatorie covoare.

covoareDaca doriti sa realizati o comanda  accesati link-ul:www.ecovoare.ro  

Niciun comentariu: