vineri, 12 octombrie 2012

Promovare Magazin Lenjerie Women World


Dragii mei,ati pasit pe taramul senzualitati si al pasiunii.Am scris in promovarile mele despre hainute barbati,rochite,femei,bijuteri,iincaltaminte insa este momentul sa va prezint un nou magazin de lenjerie care mie mi se pare foarte bun.lenjerie intima
Lenujeria intima este foarte importanta,la fel si lenjeria sexi  care are menirea sa intretina flacara iubirii aprinsa in zilele reci de iarna.

DESPRE MAGAZIN

Magazinul il puteti gasi accesand link-ul:http://www.women-world.ro/.
Este un magazin destinat femeilor  care vinde  produse lenjerie intima si nu numai.
Magazinul este foarte bine structurat,in partea de sus veti gasi date de logare,puteti creea un cont foarte usor folosind datele dvs.
Magazinul socheaza prin super promoti:livrare in maxim 3 ore.
Daca cumparati pana la ora 18:00 , primiti produsele a doua zi.
Pentru a afla mai multe detalii si promotii puteti sa va abonati la Newsletter si veti primi informatiile direct pe mail.
In partea de jos gasiti informatii despre date de contact,puteti  contacta fie prin intermediul formularului online,adresei de mail sau a numerelor de telefon.lenjerie sexi
De astfel veti gasii informatii despre politica de distributie,impresii scrise de clienti care va va ajuta la formarea unei ideei,sfaturi utile,regulament concurs,avantajele clientilor,gift card,puncte de fidelitate, etc(pentru toata gama accesati sectiunea Informatii .
La sectiunea Ajutor  comenzi veti putea gasii detalii despre modul de a comanda,livrare,transport,tabel masuri dar si intrebari frecvente.
Puteti beneficia de un voucher de reducere de 25% daca deveniti fan pe  pagina de facebook http://www.facebook.com/womenworld.ro.
De asemenea fidelitaea dvs este rasplatita,primiti un voucher de 15% pentru orice comanda plasata in termen de maxim 30 de zile dela ultima comanda.fantezii

DESPRE PRODUSE

Produsele sunt situate pe categori,fiecare categorie contindand o subcategorie.
Vom gasi urmatoarele categorii:lenjerie intima,lenjerie sexi,fantezii,corsete,outfit,costume de baie,selectii,accesorii,cosmetice.
In sectiunea Noutati veti gasi cele mai noi produse de toate tipurile.
Pentru a vedea lichidarile de stoc  puteti accesa sectiunea outlet-lichidari de stoc.corsete
La sectiunea cadou veti putea alege un cadou din produsele prezentate la aceasta sectiune.
In categoria  lenjerie intima veti putea gasi sutiene cu push-up pretul variind intre 39,00-172,00;chilotei tanga  modele foarte frumoase si culori diverse preturile variind intre 23,00-105,00,pijamale sexi,halate,body.

Lenjeria intima este foarte importanta pentru ca un  test psihologic  a demonstrat ca ea tranzmite tot confortul,starea de bine  transformandu-ne in niste femei sexi,sigure pe ele.
outrfit
In sectiunea lenjerie sexi veti gasi lenjerie pe toate gusturile potrivita pentru o seara fierbinte sa romantica.
chilotei extrem de sexi,baby doll:acesta este format din2,3 sau 4 piese,preturile variind in functie de model.
Modelele sunt foarte variate iar culoarea predominanta este  negru,rosu,roz.
Catsuit,acesta este extrem de sexi si este format din 2 si 3 piese,de asemenea regasim si babydool chemise ,babydoll portjartier.
Preturile variaza in functie de set si model.
Body sexi-diferite  culori,modele foarte sexi,aceste body-uri vor  incinge atmosfera.Preturile variaza intre:69,00-117,00 lei.
Rochii sexi potrivite unei seri romantice,culori aprinse.Pretul rochiilor  :109 lei
Seturi lenjerie intima-seturile sunt formate din 2,3 sau 4 piese,de asemenea gasim si seturi cu portjartier.
Seturi brodarie,danteluta,negre,roz sau alte modele.Preturile variaza in functie de  setul ales.
In sectiunea Fantezii veti gasi costume  a diferite personaje potrivita unei seri fierbine sau  unei petreceri tematice,chiar haloween.
Putem gasi urmatoarele costume:scolarita,dansatoare exotica,craciunita,iepuras,stewardeza,politista,menajera,asistenta.
Sectiunea Corsete-potrivite unei seri hot sau  imbinate la diferite tinute,corsetele sunt extrem de sexi dand volum sanilor,indreapta coloana.Ele se pot purta cu pantaloni sau diverse fuste.Pretul lor variaza intre:300,00-119,00 lei.costume de baie
Outfit:in aceasta sectiune gasim  subcategoria  rochii si pulovere.
Pulovere maneca lunga,pe gat,culori  bej,crem,maron,gri.Pret:89,00 lei,acestea fiind la reducere.
Rochite foarte sexi,diferite culori,preturile varind de modelul rochiei.
Costume de baie-must have-ul verii,costumele de baie sunt formate din 2 piese sau costume intregi,costumele au culori aprinse,culori specifice verii.Pretul variaza in functie de setul ales.
Selectii-la aceasta sectiune veti gasi lucruri din latex(wetlook),lenjerie mirese,costumatii club.accesorii
Accesorile reprezinta element fundamental pentru a intregii tinuta   noastra.La women world veti puteti  gasi:dresuri,manusi,lumanari parfumate,ciorapi,bijuterii,masti,jartiere,ciorapi, etc(pentru a vizualiza  intreaga categorie va rugam accesati site-ul)

Cosmetice,acestea sunt foarte importanta   deoarece in afara de tinuta care o purtam este foarte important sa ne ingrijm corpul si sa avem grija de aspectul nostru.La women world veti gasi   cosmetice  marca Avon:parfumuri(pt el si ea)machiaj,intretinere corporala,intretinere unghii,(pentru a vizualiza intreaga categorie va rugam accesati site-ul)selectii

Pentru a vizualiza un produs  dati click la caegoria aleasa,apoi click pe subcategorie si pe produs iar imaginea se va mari.Langa imagine veti gasi o descriere a produsului dar si pretul si disponibilitatea  lui.


Daca doriti sa realizat o comanda va rog accesati link-ul:http://www.women-world.ro/1_lenjerie-intima/  cosmetice



Niciun comentariu: