vineri, 12 octombrie 2012

Promovare Extensii Sahara


Zi de zi cand navigam pe internet gasim tot felul de  oferte pentrU  EXTENSII par insa cand intram pe site  privim cu dezamagire cat sunt de scumpe si ne retragem dezamagiti.
Admiram fetele care poarta si ne gandim ca au cheltuit preturi colosale si desi le vin atat de bine si sunt atat de admirate totusi noi nu ne permitem.
La tv vedem zilnic din ce in ce mai multe vedete care poarta EXTENSII de diferite lungimi si culori.
Multe dintre noi dorim  un par lung si frumos si asteptam anii ca el sa creasca pentru a putea avea coafurile mult visate,se stie ca o femeie este mult mai feminina cu par lung.Insa parul odata taiat nu creste atat de repede si este foarte greu sa ne obijnuim cu el atat de scurt.Il  tundem des datorita diferitilor factori:schimbarea vremii afecteaza sanatatea parului,la fel si produsele de styling,medicamente sau vopsea de par.
Moda EXTENSIILOR sa dezvoltat rapid peste oceane iar acum reprezinta un fashion icon pentru toate vedetele dar si persoanelor obijnuite.
Vreau sa va prezint ceva revolutionar!!!
Pe internet sunt multe site-uri care incearca sa-si vand produsel care nu intotdeauna sunt de calitte  iar preturile sunt colosale,e de acceptat ca sunt unele site-uri care prezinta oferte atractive dar extensiile sunt de proasta calitate.
Vreau sa faceti cunostiinta,impatimitelor de EXTENSII cu cel mai tare site de extensii:Extensii din par natural-Sahara
Navigand pe internet la adresa : http://www.extensii.com/  veti gasi un site cu informatii pe  alintul inimii fiecaruia!
Site-ul este  foarte bine structurat ,in partea de sus gasiti date de contact(Yahoo  Messenger dar si numar de telefon) pentru a afla mai multe informatii sau pentru a comanda.


Pe site gasim sufieciente informatii,din start putem afla ca extensiile sunt din par NATURAL
Pentru ca fiecare client este diferit in felul lui si pentru ca fiecare isi doreste altceva in partea  dreapta gasim  categoria de produse:Extensii Clip-on,Extensii cu Cheratina,Extensii cu Microring,Extensii de par Uni,Cozi de par,Set Clip-on Fibra,Suvite Clip-On Colorate,Suvite Clip-On cu strasuri,Mese separate.
De asemnea veti gasi si produse profesionale care au menirea de infrumusetare si ingrijire:Placi si ondulatoare,perie profesionale,extensie de gene,Relax&Tone,
Veti gasi si un istorial despre extensii unde  aflam ca extensiile sunt din par pur virgin dar de asemenea primim si informati despre montarea extensiilor si preturile  lor,nu in ultimul rand sfaturi despre  intretinerea lor care multe site-uri nu ofera!
In partea de jos sub istorial se gaseste FORMULARUL DE  COMANDA unde putem comanda extensiile mult dorite  doar completand spastiile cu datele noastre.
Pentru ca cei de la extensii Sahara sunt primi in profesionalism ,putim mai jos veti gasi informatii despre returnare dar si transport,extensiile fiind  trimise prin Curier si pretulfind 15 lei/pachet.

Veti afla accesand site-ul ca Extensii Sahara colaboreaza cu orase din toata  tara(veti putea observa acolo  lista oraselor numeroase)dar si INTERNATIONAL
Magazinul  beneficiaza de EXCLUSIVITATE cu cei mai importanti producatori de pe piata mondiala(productia se realizeaza in America) de aceea multe vedete nationale si internationale sunt cliente  fidele Extensii SAHARA


Putem vizualiza si un videoclip  cre da dovada de multa frumusete a parului prin purtarea extensiilor,cu siguranta privind videoclipul veti dori si dumneavoastra sa  aveti extensii ca una din acele femei din videoclip!


SOC!!!! La orice comanda veti  primi o pereche de extensii gene  gratuit!Nu e minunat?
  
Si pentru ca am scris mai sus de preturi foarte mici si calitate profesionala o sa va dau cateva detalii despre fiecare categorie in parte

Extensii Clip ON-Puteti gasi culoarea dvs   potrivita dintr-o gama variata de culori.Extensiile sunt formate din 10 piese:depinzand de lungimea parului pretul porneste de la 210 lei(45 cm)ajungand pana la 390 lei(80 cm)
Extensiile le  puteti gasi exact asa cum v-at dori:drete,ondulate sau crete!
Extensii Clip ON 12 piese-pretul porneste de la 240 lei(45 cm)ajungand pana la 420 lei(80 cm)
NOU!!!Set clip-on full head & volume din par natural virgin, realizat manual din 12 mese de 60 cm lungime, 260 gr par, la pretul de  500 lei!!!
Geta Voinea va recomanda  extensii cu clame click0clack,ele se pot vopsi,coafa si folosi la nesfarsit.Pentru mai multe detalii  accesati site-ul!


Extensii cu Cheratina- SUNT EXTENSIILE CARE SE APLICA PRIN LIPIRE LA CALD CU AJUTORUL PISTOLULUI DE LIPIT!
Pretul difera in functie de lungime:50 cm-200 lei  ajungand pana la 70 cm-290 lei.
Parul este 100% natural,el se poate vopsi,coafa fara niciun fel de problema.

Extensii cu microring-SUNT EXTENSIILE CARE  SE APLICA LA RECE CU AJUTORUL CLESTELUI SPECIAL
Pentru o montare specializata veti putea gasi pe site numarul de telefon al profesionalistilor din Bucuresti
PRET – SET DE 100 SUVITE, 0,75 gr preturile pornesc de la 200 lei(50 cm)ajungand pana la 290 lei(70 cm)



PRET – SET DE 100 SUVITE,1gr- 1,25 gr-preturile pornesc de la 240 lei(50 cm)ajungand pana la  330 lei(70 cm)



PRET- SET DE 100 SUVITE, 1,50 GR/SUVITA, EXTRA VOLUME-preturile pornesc de la 270  lei(5o cm)ajungand pana la 380 lei (70 cm)


Extensii de par universale:trese de par.Preturile pornesc de la 190 lei(45cm)ajungand pana la250 lei(65cm)


Cozi de par:cozile sunt din par natural si din fibra termorezistenta.Putem opta p;t cozi cu cleste sau bentita
Preturile pornesc de la 200 lei(55 cm)ajungand pana la270 lei(71 cm)
Cozi din par sintetic,extra volume
Pret 65 cm-100 lei


Set Clip-ON Fibra-din fibra termorezistenta,se pot coafa.Pretul unui set de 10 piese este 80 lei

Set Clip-ON colorate-Daca veti dori sa va simtiti  macar o data rebela veti apela la aceste mese colorate(diverse culori).1 clips costand 10 lei.

Suvite Clip-ON cu strasuri-mesele au strasuri.1 clips costand doar 30 lei.

Mese separate-preturi diferind de numarul de clipsuri

Produse de ingrijire si infrumusetare

Placi si ondulatoare-aparate de coafat profesionale la preturi uluitoare .Pentru detalii vizitati site-ul
Perie profesionala-potrivita pentru extensiile cu clips.Pentru detalii vizitati site-ul.
Extensii de gene:din par natural sau gene false:cu banda si individuale.Pret 25 lei par natural

Relax&Tone-renumitul aparat ,cred ca  toate ati  auzit de e prin intermediul teleshoppingul-ui,este un aparat de slabit care Extensii Sahara il ofera la un pret minunat.Pentru detalii accesati site-ul.

Pentru a aafla mai multe informatii  sau a afla oferttele lunii va invit sa accesati site-ul: http://www.extensii.com/   Nu veti regreta!





Niciun comentariu: