miercuri, 15 mai 2013

Cupio.ro



Dragele mele....is summer time!







Vara a venit cu pasi repezi. Cat am asteptat!!! Toate tanjeam dupa GENE FALSE deoarece ne saturasem de frig si doream sa fim rasfatate de razele soarelui.
Si pentru ca e vara... e party… indiferent de motiv. Sau poate singurul motiv ar fii ca este vara si iubim acest sentiment.
Acum ne pregatim sa ne scoatem din dulapioare hainutele subtiri pentru ca este foarte importanta imbracamintea si ce imagine afisam pe strada. Acum alergam la solar, cumparam creme anticelulitice, mergem la saloane pentru manichiura, pedichiura caci trebuie sa fim la moda acum cand avem ocazia sa renuntam la hainele groase.
Veti observa o moda diversificata pe strada, fiecare incercand sa impresioneze prin tinuta si atitudine. Insa sa va spun un secret: mereu va ramane la moda naturaletea, originalitatea si aspectul ingrijit.
Ne cautam costumele de baie, folosim mai des  deodorantele, realizam tatuaje sau nu, ne bronzam cu crema sau preferam natural, abia asteptam sa ajungem la mare, la un foc de tabara in Vama Veche sau la piscina... dar ce spuneti de serile racoroase la cocktail?
 Orice detaliu conteaza, insa si aspectul genelor dvs conteaza.
Datorita caldurii excessive, rimelurile nu pot fi foarte competente, iar un rimel care a curs pe fata se vede urat.
Cred ca ati obsevat ca noul trend sunt genele false.Peste tot, la tv sau pe strada veti  observa  fete care poarta gene false, genele false reprezentand un must have aceasta vara.

Pe site-ul Cupio,  http://cupio.ro/, un site bine structurat si modern veti gasi cele mai moderne produse cosmetice, de o mare diversitate care va pot transforma aspectul intr-unul fenomenal.

Tot pe site veti gasi si genele false.
Genele sunt structurate pe categorii: gene false individuale, gene false banda, adezivi gene false, accesorii gene false.
Genele false individuale CupioLash- medii sau scurte sunt foarte usor de aplicat, sunt rezistente la apa, iar cu ingrijirea necesara pot fi purtate cateva saptamani. Fiecare pachet contine 60 de smocuri de aceeasi lungime.
Pe site veti gasi si instructiuni de folosire.

Folosind genele veti avea o privire mult mai seducatoare si profunda, de asemenea ele se pot da jos foarte usor, dar se aplica la fel de usor.

Tot pe site veti gasi si adezivi gene false - adeziv transparent, negru, alb. Pretul variaza in functie de produsul dorit.
Accesorii gene false - pe site veti gasi accesorii foarte folositoare pentru infrumusetarea dvs.: penseta, vopsea gene si sprancene, oxidant, pensula machiaj pentru sprancene si multe altele.





















Niciun comentariu: