duminică, 30 decembrie 2012

PROMOVARE MAGAZIN BIJUTERII LUCRATE MANUAL
           Dragele mele va invit in tarmul bijuteriilor aici ve-ti gasi bijuterii din argint,placate cu argint, cristale Swarovski,perle si alte pietre semipretioase.Bijuteriile sunt facute cu multa dragoste si pasiune.
Bijuteria este un obiect de podoabă, confecţionat din metale sau materiale preţioase sau semipretioase, având scopul de a înfrumuseța sau a etala bunăstarea purtătorului.In ziua de azi,bijuteriile se gasesc pentru toate gusturile.Nu conteaza cine sunteti,ce gusturi sau ce buget aveti,se vor gasi cu siguranta designeri care sa potriveasca oricarui stil,individual sau excentric.
   Revolutia industrial a adus schimbari fabuloase in intreaga lume, inclusiv  in ceea ce priveste bijuteriile.In secolul al XVIII-lea istoria bijuteriilor a devenit in primul rand istoria bijuteriilor pretioase iar dupa semipretioase, a frumusetii care decurge din alegerea ,taietura si diputerea lor in component bijuteriei.

     DESPRE PRODUSE
Acum am sa va prezint anumite bijuterii de pe site-ul www.bijuteriilucratemanual.com ,si am sa incep cu clama pentru par lucrata manual este facuta din material fimo ,de culoare mova ,o puteti purta oricand si oriunde la tinute cat mai scoase in evident,pntru ca o bijuterie scoate in evident frumusetea unei femei.
O alta bijuterie  foarte frumoasa si in acelasi timp atragatoare care te scoate in evindenta omenirii,este vorba despre  pereche de cercei si un pandantiv de culoare roza facuta din cristale Swarovski,rozul insemnand culoarea dragostei si totodata cea mai romantica si afectiva culoare.
 Exista o atractie irezitabila pe care o emana o bijuterie frumoasa.Inca din zorii civilizatiei, bijuteriile au fost o parte integranta a culturilor ,o amprenta reprezentativa a fiecareia.

 

Cristalele Swarovski sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si sunt considerate a fi cele mai bune cristale existente in ziua de azi.Mestesugari cu inalta calificare creaza prisme la care adauga culori radiande in straturi.Din acestea apoi sunt realizate bijuteriile incredibil de spectaculoase. Nu exista nici-un alt cristal care sa poata fi comparat cu cristalul Swarovski.
STRUCURA SITE-ULUI

 Pasind pe site-ul www.bijuteriilucratemanual.com ve-ti vedea ce site-ul este foarte bine structurat.In parte de sus ve-ti gasi datele de contact : www.bijuteriilucratemanual.com  , adresa de facebook, ,adresa de email
office@bijuteriilucratemanual.com ,nr de telefon pentru comanda online 021 315 37 00.In partea de sus a site-ului mai gasiti ca,subcategorii bijuterii,oferte special ,martisoare.In partea stanga aveti categoriile de bijuterii:bijuterii cu elemente,Swarovski,bijuterii fantezi,cercei,coliere,ceasuri,bratari,brose,inele,pandante,seturisi bijuterii diverse.In categoria martisoare cu elemente Swarovski.In meniul cumparatorului aveti:despre livrare,confidentialitate,conditii de utilizare,program de lucru,si contactati-ne.
Daca v-am convins nu ezitati sa apelati la 021 315 37 00 sau www.bijuteriilucratemanual.com


Niciun comentariu: