marți, 9 aprilie 2013

Atelier de creatie D.S by Diana Sicoe



Dragele mele vreau sa va prezint creatiile vestimentare ale unei tinere designer foarte talentata.
Este o tanara care crreaza niste rochii foarte frumoase,mie mi-au placut foarte mult.Pretul rochiilor este unul foarte bun si de acest lucru va veti convinge si dvs.cand veti accesa site-ul
Creatiile le veti gasi accesand pagina de facebook https://www.facebook.com/atelierdecreatie.ds dar si accesand  urmatorul link:  http://www.youtube.com/watch?v=gjoGmo4YMaY veti cunoaste mai bine  creatiile si gandurile ei.
Tot pe internet  scriind numele ei veti gasi si alte aparitii diverse.
http://dressbyme.blogspot.ro/ -acesta este blogul ei unde  vei gasi  rochite dar si alte haine.
Daca veti asculta  videoclipul veti  auzi ca  tanara face rochii la comanda diverse marimi,culori,modele.
Pe blogul ei dar si pe pagina de facebook veti gasi modele de rochii facute de ea,rochii lungi vaporoase  culori aprinse,materiale fluide.

Materialele au o calitate foarte buna.
Se creeaza rochii din diverse materiale.
Nici rochiile scurte nu  sunt mai prejos ,sunt foarte trendy,culori  neon,roz pal,roz fucksia, sau  doua culori combinate etc.
 Daca va place o rochie se poate crrea  exact pe marimea dvs,culoarea preferata.
De asemenea puteti veni cu propuneri mai ales daca visati  mult la un model de rochie.
Preturile sunt unele foarte,foarte mici dar aceasta va las sa observati dvs.pe  siteuri prezentate mai sus.
Diana este o tanara la inceput de drum dar cu un viitor remarcant insa si ea este tanara la fel ca noi  si  stie conditiile grele de viata ale tineretului datorita faptului ca locuri de munca sunt disponibile de aceea si preturi asa mici.Este o tana pasionata de ceea ce face aratand ca tineri au un viitor,puteti sa luati exemplu de la ea.

Rochiile pot fi facute la comanda lungi,scurte,trei sferturi,cu crapatura,cu spate decupat,din catifea,matase,dantela,tull,bumbac  etc.Rochiile pot avea diverse modele pentru ca  suntem unice si fiecare dorim un alt tip de rochie.Diana Sicoe iti ofera diverse tipuri pentru o personalitate extravaganta sau  pentru persoane care  prefera clasic si simplu dar modern.
Rochii lungi cu trena,stil  sirena,rochii stil princess ,rochii scurte,indiferent de alegere  vei  fi  senzatia serii si vei reusi sa atragi toate privirile .


Daca doriti sa faceti o cmanda va rog accesati pagina de facebook a acesteia  https://www.facebook.com/atelierdecreatie.ds  sau  trimiteti un mail la adresa  atelierds@yahoo.com

Niciun comentariu: