sâmbătă, 23 februarie 2013

Promovare magazin Estat-Shop

Dragii mei ,revin din nou cu un super magazin,dedicat tuturor persoanelor care prefera bijuteriile ,si ceasurile barbatesti.Bijuteria este un obiect de podoabă, confecţionat din metale sau materiale preţioase, având scopul de a înfrumuseța sau de a etala bunăstarea purtătorului.In ziua de azi bijuteriile se gasesc pentru toate gusturile .Nu conteaza cine sunteti,ce gusturi sau ce buget aveti,se vor gasi cu siguranta designeri care sa se potriveasca oricarui stil idividual sau excentri.Cert e ca in magazinul Estat-shop gasiti orice va doriti ,fie bijuterii,fie lucruri cum ar fi esarfele,ceasurile etc.Bijuteriile au devenit accesorii de nelipsit in imbracaminte ,care o femeie fara sa poarte o bijuterie minunata nu este atragatoare,nu este scoasa in evidenta,nu are stralucire.Estat-shop va ofera cele mai frumoase bijuterii care fac femeile mai frumoase ,mai fidele si mai cochete aratand tuturor persoanelor din preajma sa ca orice bijuterie este cea mai de pret podoaba.
 
Despre produse
Acum am sa va prezint anumite produse de pe site-ul http://www.estat-shop.ro/ ,si am sa incep cu o bratara moderna ,ideala la o tinuta de ocazie cum ar fi nuntile,botezurile,aniversarile,bancheturile etc.
Aceasta bratara este unicata si potrivita oricarei femei ,culoarea ei este albastra,iar ca model are un fluturas.Bratara are un pret minunat doar 20,00 Ron.

Bratara este compusa din mai multe bratari subtiri, elegante care cu siguranta vor imbunatati considerabil aspectul mainilor dumneavoastra.
Structura site-ului
O data pasind in lumea fermecata a bijuteriilor care va sunt puse la dispozitie o gama mare de produse pentru femei cat si pentru barbati.Site-ul
http://www.estat-shop.ro/ are o strutura foarte buna si frumoasa,care are in partea stanga produsele puse pe categorii:Coliere,cercei,bratari,cordelute,seturi,inele,agrafe,brose,esarge,rozarii,cutii de bijuterii,brelocuri accesorii telefon,posete,decoratiuni,ceasuri.Sub categorii aveti informatii despre livrare,termeni si conditii de folosire,despre magazin,metoda de plata securizata,politica de confidentialitate si despre magazinele lor.Veti putea vedea toti producatorii magazinului.In partea dreapta jos,vanzatorul poate fi online sau offline.Apasand pe una dintre categorii se va deschide o pagina cu produsele dorite,acestea continand imaginea,o mica descriere si pretul acestora.
Daca doriti anumite bijuterii care sa va scoata in evidenta puteti contacta magazinul la
http://www.estat-shop.ro/ sau
https://www.facebook.com/mot.alina.7?fref=ts
sau puteti completa de pe site la contacte formularul de comanda.
Nu ezitati prea mult in a alege o bijuterie drept cadou. Sunt creatii pline de viata, de culoare, de sensibilitate... Convingeti-va!
 

Niciun comentariu: