luni, 25 februarie 2013

Magazinul eLDIVA

                                                                                                   ElDIVA


Admiri mereu rochiile purtate de vedete?Oftezi cand vezi o rochie frumoasa?Bine ai venit in clubul femeilor care adora hainele!
Iti doresti haine  moderne,sexi insa ai gasit pe internet dar si pe piata  preturi exagerate?
Primavara se apropie cu pasi repezi si trebuie sa ne innoim garderopa.
Rochite,pantaloni,topuri,corsete,sa fi femeie este dificil dar este atat de frumos!
Dragele mele am  gasit pentru voi un magazin cu haine  foarte moderne dar  si cu preturi rezonabile.

Magazinul se numeste ElDIVA!
Magazinul il veti gasi accesand link-ul:http://www.eldiva.ro/

Site-ul este foarte modern dar si bine structurat,astfel veti putea gasi cu usurinta toate informatiile dorite.
Pentru a putea realiza o comanda este necesar sa inregistrati datele dvs astfel veti putea crea un cont si  veti putea plasa cu usurinta produsul dorit.

Iti plac produsele Chantall?
Magazinul ElDIVA iti ofera o gama larga de eLDIVAproduse,costume,rochii,bluze.
Avem si o veste buna pentru dvs.!Foarte multe  produse se afla la promotie,astfel veti putea   achizitiona produsul care il doreati atat de mult.
 Pentru a vizualiza produsele noi in stoc nu trebuie decat sa accesati sectiunea<<Noutati>
Doriti sa alegeti o marime potrivita?E simplu!Faceti click pe sageata  iar ea va va conduce  catre produsul cu marimea care se regaseste si pe sageata.
Ca sa puteti sa aflati mai multe detalii sau pur si simplu trimite un mesaj  este necesar sa accesati  sectiunea<<Contact>> unde veti gasi toate datele  de contact necesare.
Va sta la dispozitie si  Y.M :LDIVA98 dar si pagina de facebook  https://www.facebook.com/LDIVA.ro   

In partea de jos a pagini veti gasi detalii despre tabel marimi,cum se realizeaza o comanda,livrare,garantia produselor,astfel veti putea fi informati complet  cu tot ce va intereseaza.PANTALONI

DESPRE PRODUSE

Vezi  gasi produse marca Mexton-Fofy-colectii 2013  foarte moderne.
Produsele sunt situate pe categori.
Bluze-culori vi,modele   moderne,bluzele sunt accesorizate,bluzite,bolerouri,sacouri.Veti gasi modele si culori variate, bluzite cu  dantela astfel va veti putea defini feminitatea.
Bolero-moderne si  calduroase in acelasi timp ele  se pot accesoriza cu usurinta  la o rochita dar si la pantalon.Preturile variaza in functie de model.
Camasi-o varietate de modele si culori:negre,albe,albastre sau culori intraznete,cu dungi negre,paiete,tinte,strassuri sau capse,diferite materiale fluide,veti putea sa va simtiti  feminina insa  si moderna in acelasi timp.
Club-pentru  cei care adora iesirile in club cei de la ElDIVA  pune la dispozitie colanti,salopete,rochite toate fiind foarte  sexi dar si moderne in acelasi timp astfel veti putea fi atractia serii.ROCHII
Corsete-purtate din vechi timpuri corsetele raman mereu la moda  fiind foarte sexi,acestea au rolul de a  subtia silueta  fiind foarte moderne si frumoase in acelasi timp.
Pretul  variaza in functie de model!
Costume- acestea au  volanase,diverse combinatii de culori,portocaliu,maron,albastru,alb, puteti purta aceste sacouri atat la un eveniment precum botez ci si  intr-o zi obijnuita la  job  mai ales daca  obijnuiti sa petreceti timpul a birou.SACOURI
Costume de baie-atat de sexi dar si atat de utile vara costumele de baie vor  ramane un trend permanent,o necesitate.Magazinul  va ofera modele variate,culori vii pentru o vara plina de culoare.
Pretul unui costum este  55.00 Ron.   

Fuste-cu toate adoram fustele,lungi sau scurte,inchise la culoare sau culori aprinse,fuste vor ramane un must have permanent.
Magazinul ElDIVA va ofera o gama variata:fuste lungi  gypsy sau  foarte moderne penttru party,fuste  office,fuste foarte colorate care au diverse accesorii.

Genti-Cele mai bune prietene ale unei femei vor ramane bijuteriile si gentile,ele  sunt  alaturi de noi  oriunde am merge,acestea sunt foarte utile pentru a purta dupa noi lucruri mici dar utile.ElDIVA va ofera  genti colorate,foarte moderne,acestea sunt alegerea perfecta  daca sunt combinate cu o rochita insa merg si la o tinua casual,gentile au  marimi diferite,culorile si ele variaza.Preturile variaza.

Incaltaminte-cizme,pantofi,balerini,modele foarte variate pentru toate gusturile!Pntofi cu toc de 10 cm,12 cm,colorati si moderni, balerini moderni si comozi,cizme elegante dar si calduroase si moderne.
Jachete-Moderne,sexi,jachetele sunt in trend  find purtate de multi tineri.La ElDIVA veti gasi  culori deosebite,materiale diferite,jachete din jeans cu accesori precum tinte,fashion icon-ul acestui an.
Jeansi- modele variate,cu diferite triatii,culori  atat inchise cat si deschise,blugi  mulati pe picior dar si largi,vei putea sa alegi cu usurinta modelul dorit.Pretul variaza in functie de model.
Paltoane-te-ai saturat de vechiul palton,vechile culori   insipide?ElDIVA va ofera  paltoane  diverse culori si modele,paltoanele sunt   atat scurte cat si trei sferturi.
Pantaloni-modele  variate, pantaloni stil colant,multati pe corp,acestia scot in evidenta  sexualitatea insa se pot combina foarte usor si cu alte haine.INCALTAMINTE

Rochii de seara-cu toate dorim sa  atragem atentia la un mare eveniment purtand o rochie  frumoasa care sa ne scoata in evidenta feminitatea.
Rochii gasim atat pe internet cat si in magazinele comerciale dar ele sunt foarte scumpe.
ElDIVA  va ofera    rochii moderne care au diferite accesori,rochii scurte,dar si lungi care te vor face sa te simti ca o Diva..ElDIVA!!!
Indiferent ca  esti mai intrazneata si iti plac culorile vii,romantica si adori sublimul,sau iti plac rochiile simple,gen office,la  magazinul ElDiva vei gasi cea ce-ti doresti.
Rochiile  au dantela,paiete,broderie,funde,iar culorile variaza.Preturile variaza in functie de model.
Rochii de zi-diverse culori  pentru  a aduce  toate cele patru anotimpuri in gardeopa dvs.Datorita culorilor variate puteti alege orice culoare, rochie scurta,lunga pentru orice eveniment.
Sacouri-atat de moderne dar si foarte benefice atunci cand le combinam cu o rochita oferindu-ne caldura necesara.Ele se pot accesoriza  aproape la orice tip de haina.Sacouri din jeans sau alte modele,sacouri scurte,modele uimitoate,materiale calitate buna.Preturile variaza intre 75-130 Ron.
Salopete-din jeans,atat de moderne dar si sexi in acelasi timp.Pretul salopetei este190,00 Ron.
Tricouri- acestea sunt foarte moderne,cu diferite moderne,atat de comode,pot fi accesorizate la tinute comode potrivite unor plimbari in parc.
Ca sa vizualizati un produs dati click pe categoria dorita si miscati cursorul pentru a vizualiza imaginea foarte fine.Alaturi de imagine veti gasi detalii despre produs precum pret,marime etc.


Daca doriti sa realizati o comanda va rog accesati link-ul :http://www.eldiva.ro/

Niciun comentariu: