vineri, 4 ianuarie 2013

Promovare magazin marihandmade



       Dragii mei in acest magazin gasiti produse inedite,crosetate,cusute sau tricotate ,confectionate din bumbac ,dantela,pietre si margele pe placul tuturor. Fie ca sunt bijuterii, accesorii sau imbracaminte produsele sunt unicat sau realizate in serie mica.Cusutul se poate realiza la masina speciala pentru cusut dar si de mana. Masina de cusut este un dispozitiv complex care realizează prin coasere ,conectarea a două sau mai multe piese de material (în special textil) destinat (în general) îmbrăcăminții. La origini a fost un dispozitiv pur mecanic, activat prin pedalare, dar la ora actuală este un dispozitiv electric sau chiar electronic și programabil. Produsele tricotate sunt materiale textile formate din ochiuri legate elastic intre ele prin buclarea unuia sau mai multe fire intr-o anumita ordine in functie de contextura.
Tricoturile se produc in sortimente variate ca structura, forma, contexture, fire folosite, etc. Dupa structura si forma pot fi: tricoturi simple sau tricoturi dintr-un singur fir (fasonate, semifabricate, metraj plan sau tubular, etc) si tricoturi urzite sau tricoturi de urzeala numai metraj.







             DESPRE PRODUSE
    Am sa va spun nu numai sa va povestesc ci sa va si arat o pereche de manusi pentru bebe de culoare roz,ele sunt tricotate manual din PNA ,sunt calduroase,pufoase ,si minunate cand copii dvs o sa le aiba.Cand le comandati ve-ti putea alege culoarea dorita,si lungimea manutii bebelusului.Pretul lor este incredibil doar 26 de lei.Pe manusi este alicata o floricica tricotata,mai are si o paglica tot roza.
Mai am sa va zic despre o bratara facuta din bumbac cum si numele ei de bratara”marcele vesele”ne arata ca este facuta cu multa dragoste si simpatie pentru voi.Este o bratara finuta,vesela confectionata din culori vii,care sa ne induca o stare de bine si optimism. Bratara are culoarea vernil, florile sunt albe si au in centru cate o margeluta portocalie.Lungimea ei se poate face la orice dorinta.Pretul sau este de 19 lei.
 



























     STRUCTURA SITE-ULUI
 O data pasind pe site-ul  http://www.breslo.ro/Profile /marihandmade ve-ti vedea numele sit-ului si cateva detalii despre vamzator.Apasand pe magazine ve-ti putea vedea toate produsele ,ve-ti putea cauta un produs dorit,si va puteti duce inapoi acasa la magazine.Ve-ti observa produsele sub fiecare produs se afla numle sau si pretul acesteia.Apasand pe produs il va insoti o mica descrierea a sa.Pentru a comanda in partea de sus daca aveti cont pe breslo www.breslo.ro/ aici va puteti face un nou cont ,iar dac nu aveti cont ii puteti trimite un mesaj.Feedback-ul magazinului(113, 97.35%).
Daca v-am convins nu ezitati sa contactati magazinul pe site-ul http://www.breslo.ro/Shop/marihandmade.



Niciun comentariu: