luni, 22 aprilie 2013

Senssul Lenjerie

                   Sennsul Lenjerie



Dragilor..pagina de blog  se umple cu vizualizari considerabil cea ce inseamna ca cititi cea ce scriu si  vizualizati magazinele propuse.
Imi place sa va prezint site-uri cu haine de calitate,haine moderne dar si la preturi avantajoase .rochii


Acum putin timp  navigand pe internet am gasit  pagina de facebook a unei  persoane care dupa parerea mea este foarte serioasa dupa numarul de comenzi care le are.
Cea care le vinde este din Oradea.
O puteti contacta  prin urmatoarele mijloace:acebook: mesaj privat
-Mail-senssuallenjerie@GMAIL.com
-fashionexpresshion@gmail.com
-Orange: 0743235034
 Pagina de facebook o veti gasi accesand link-ul :https://www.facebook.com/senssul.lenjeriepantofi

Produsele se realizeaza pe  comanda.

Snt produse modele variate,materiale calitate,produse care apartin  unor branduri celebre.
Bijuterii -diverse forme si culori,materiale pretioase si semi pretioase,cu siguranta daca veti vizualiza albumul  va vor incanta imediat
Rochite-modele variate,toate culorile,potrivite unor ocazii diverse.Veti putea pasi intr-o imparatie a culoriilor.Rochiitele au diverse accesorii
 bijuterii


Pantofi-pentru o ceremonie o pereche de pantofi fie cui sau platforma sunt foarte potrivite:culori metalice,modele capse,tinte,franjuri,fundita,cu siret etc cu siguranta va vor incanta,modelele sunt pentru orice gust.
Salopete-potrivite  pentru o ceremonie dar si o iesire in club  salopetele  au  un rafinament aparte,in albume veti vizualiza salopete lungi dar si  scurte,preturile sunt uimitoare.

Fustite-fustite material blug, fustite tutu,atat de feminine  si sexi, modele inovatoare,le poti purta atat cu dres,colant.Preturile difera in functie de model.


Tot la albume veti gasi o gama variata de topuri,bluzite,cosmetice, geci,paltoane,vete,accesori,, produse bio-Lifecare,jeansi,pantaloni,pulovere,sacouri,postete,genti totul  de cea mai buna calitate,modele care reprezinta un trend,  preturile sunt foarte mici insa acest lucru va las pe voi sa descoperiti,veti pasi intr-o lume de vis a hainelor.


Este foarte important sa stim sa alegem produse de caluitate,materiale fluide,fine, haine  care reprezinta moda  din afara,in alte state    moda este putin mai avansata ,pe piata romaneasca prezentandu-se modele care au fost prezentate intai in  strainatate dar care sunt in voga...Se poarta modele glitter,modelele culori aprinse,se poarta accesorile,este important  sa stim ce alegem sa purtam pentru a ne scoate in evidenta personalitatea.Pe pagina de facebook Senssul Lenjerie vei  gasi tot ce-ti doresti.

Daca doriti sa realizati ocomanda va rog accesati pagina de facebok: https://www.facebook.com/senssul.lenjerie

Niciun comentariu: