marți, 18 decembrie 2012

ATELIER CREATIE VETIMENTARA FIL FIS-ARINA PAVEL


Dragele mele vreau sa va prezint un atelier de creatie care mie imi place mult,aici veti gasi creatii pe toate gusturile.Hainele sunt super fashion astfel nu ma indoiesc ca atelierul va ajunge un mare brand in tara dar si in strainatate.
Este foarte normal sa  ne ingrijim aspectul  incluzand si tinuta,o doamna adevarata intotdeauna  va sti ce este la moda insa isi va insusi hainele moderne dupa propiul stil.
La Fil Fis veti gasi rochite lungi si scurte  cu un design unic pe gusturile fiecaruia.
Site-ul il veti gasi accesand link-ul:http://www.fil-fis.ro/arina-pavel.html
Site-ul este foarte bine structurat,in partea de sus veti observa un slideshow cu tinute foarte  trendy.ATELIER FIL FIS
Putin mai jos tot pe site veti gasi imagini cu produsele,rochii lungi foarte mununate,culori vibrante care au diferite accesori,pardesiuri moderne si camasi trendy.PARDESIU

Despre magazin

La sectiunea<<Despre noi>> veti gasi detalii  despre conceptul fil fis reprezentat de creatoarea Arina Pavel,o persoana talentata dar si dornica sa te ajute a -ti creea un stil unic.
La sectiunea <<Colectii>> veti gasi produsele sortate pe culori,atat rochii cat si pardesiu,pe langa imagini veti gasi si preturi acestea fiind unele foarte rezonabile.
Pardesiu galben foarte modern ,rochite cu un design  modern  reprezentate prin accesori precum pietricele,volanase,fundite etc.
Culorile variaza  acestea fiind foarte  vibrante,lungimea  si  modelele sunt si ele diverse astfel putand opta si pentru rochii scurte cu design unic dar si pentru o rochie lunga de seara.
Accesand sectiunea<<Blog>> unde veti observa diferite produse iar printr-un singur click imaginea fiind detaliata.

Este foarte util sa va creati un cont prin introducerea datelor dvs personale astfel veti putea plasa  produsul   dorit in cosul de cumparaturi.

Puteti lua legatura usor cu atelierul de creatie vestimentara  accesand sectiunea<<Contact>> si completand formularul cu datele dvs.
In partea de jos a site-ului veti gasi si adresa atelierului dar si un numar de telefon.ROCHII
Atelierul il veti putea gasi si pe pagina de socializare facebook  https://www.facebook.com/filfisro?fref=ts    


Daca doriti sa realizati o comanda va rog accesati link-ul http://www.fil-fis.ro/

Niciun comentariu: