vineri, 23 noiembrie 2012

Magazin Ady Fashion


                                
Dragele mele,aveti prezentate de mine o intreaga paleta de magazine,magazine  cu preturi accesibile,cu haine foarte chic  si calitatea materialului buna.
Din aceasta paleta va face parte si urmatorul magazin,un magazin cu haine pentru dama,un magazin fashion.
Despre magazin
Magazinul il veti gasi accesand link-ul:     http://www.ady-fashion.ro/.
Site-ul este foarte  bine structurat,in partea de sus veti gasii detalii despre cum puteti realiza o comanda,fiind foarte indicat sa  puteti crea un cont  introducand datele dvs .reale.Prin simpla autentificare puteti realiza orice comanda.
Daca va intereseaza un produs in mod special,in bara de sus la sectiunea <<Cauta>> trebuie doar sa introduci numele  produsului.
De asemenea veti gasii detalii despre cum va puteti loga,despre contul dvs(daca acesta exista)
La sectiunea <<Reduceri>>veti afla daca  vreun produs se afla  la reducere in acel moment.
De asemenea,aceesand sectiunea <<produse noi>> veti gasi detalii despre produsele noi aflate in stoc.
La sectiunea Informatii veti gasi detalii despre livrare dar si  cateva  randuri despre conceptul ady fashion,ideeile lor despre  look,trend etc.
Ca date de contact exista urmatoarele:-mail: bibicu_body@yahoo.com

program relatii cu clientii:    accesorii

telefon: 0741562013 (luni-vineri 9.00-21.00,

weekend 9.00-14.00)
Astfel veti  putea afla foarte usor orice informatie doriti.

Este indicat sa va abonati la Newsletter pentru a afla ultimele noutati direct pe adresa dvs.de mail.
De asemenea puteti lua legatura cu magazinul accesand adresa de facebook:  https://www.facebook.com/pages/Ady-fashionro/394449640589252(Ady-fashion.ro)

Despre produse

Produsele se afla pe categorii,unde veti gasi:accesorii;bluze/camasi/sacouri;fuste;pantaloni;produse vandute;rochii,rochii elegante,rochii ocazie,rochii seara,tricouri.

Accesorii-prietenele oricarei femei,cu ele va puteti imbunatati orice tinuta pastrand  in acelasi timp un aer chic.
La magazinul ady-fashion veti putea gasi sepci cu un design modern,curele,lanticuri,toate fiind in trend si la preturi accesibile.

Bluze/camasi/sacouri-indiferent ca doriti sa aveti o tinuta business,formala sau o tinuta casual,veti putea gasi,bluze  diferite modele preturile variind intre 39,99 Ron-55,00 Ron

Fuste-purtate de femei caracterizand feminitatea,fustele sunt foarte moderne.Va rugam reveniti la magazin pentru a observa daca stocul a fost actualizat
Pantaloni,atat de comozi,exprimand stiluri diferite ,veti putea gasi pantaloni din bumbac,acestia sunt foarte in trend anul acesta iar culorile difera.Preturile variaza intre 69,99-79,99 Ron

Rochiile-atat de purtate de femei,adorate,rochii scurte sau lungi,extravagante sau simple,rochiile se gasesc  pe placul fiecarie femei.Rochiile sunt de culori diferite,material fin predominand bumbacul si matasea.Preturile variaza in functie de pret.

Daca doriti sa va simtiti comoda intr-un tricou,la magaznul ady-fashion veti gasi tricouri diverse culori si modele la pretul de 39,99 Ron

Pentru a vizualiza un produs este necesar sa acesati categoria dorita  si sa faceti click pe poza ,alaturi de poze diferite poziti ale produsului,veti gasii detalii despre masura produs,disponibilitate stoc si pret.


Daca doriti sa vizualizati magazinul va rugam accesati link-ul:http://www.ady-fashion.ro/     rochii



Niciun comentariu: