marți, 17 ianuarie 2012

Promovare Magazin Erry

Pentru a vedea m-ai multe din produsele magazinului erry trebuie sa intrati,o sa vedeti ca  sunt preturi pentru toate buzunarele!!!www.erry.ro


Ce este sinonim pentru  cuvantul Craciun?Cum ce este?Magazinul online Erry

Spun sinonim pentru ca in afara de bucate alese,emotia intalniri cu cei dragi,trebuie dragele mele fashioniste sa ne gandim o clipa si la noi,in aceasta zi minunata trebuie sa radiem de fericire,sa fim frumoase,sa stralucim exact ca o vedeta de la hollywood,fiecare ne dorim ca in acea zi sa fim admirate,macar penttru o zi sa ne simtim printese,sa atragem  atentia sexului masculin si privirile invidioase ale femeilor.Rochia care ne-o dorim trebuie sa fie una speciala.
Desigur,nu toate suntem la fel,nu toate avem aceleasi gusturi,unele dintre noi suntem slabute,altele sunt complexate datorita greutatii,nimeni nu a spus ca trebuie sa fim perfecte,multe visam la acea matase care ne mangaie corpul la fiecare pas,altele preferam dantela.Se stie foarte bine ca barbatul nu este superior femei,vremurile acelea  in care barbatul domina femeia s-au schimbat,femeia a invatat sa fie independenta,sa se ingrijeasca in primul rand pentru ea,nu pentru cineva anume neaparat.Femeia din zilele noastre  este romantica,dar nu toate suntem romantice,exista si femei realiste,femei de succes,femei care au ceva de spus,care cad,se ridica,isi sterg lacrima si  zambesc continuand-si drumul lor.
La ora actuala exista o varietate de modele,designerii au creat lucruri iesite din tipar,pentru toate gusturile.
Internet-aici este populat de tot felul de magazine online care incearca sa-si vanda cu succes produsele promitand reduceri,concursuri,etc.
Pe piate,in magazine,de astfel se gasesc  haine pentru oricine,pentru grasii sau slabi,caractere diferite,la preturi foarte mici sau foarte mari,dar m-ai conteaza si calitatea produselor.
Atentie,nu tot cea ce designerii creeaza,se poate purta,se spune ca moda este trecatoare,stilul este etern,si este esential sa  vizualizam  tot cea ce este nou si promovat de designerii incat sa ne creem propiul nostru stil,un stil care ne reprezinta caracterul,si chiar felul nostru de-a fi.
Se spune ca hainele spun multe despre persoana care o poarta,de asemenea se vehiculeaza ca  fiecare culoare ne tranzmite  cate o stare,eu spun ca atunci cand  suntem imbracati cu hainele care ni se potrivesc,atunci ne simtim bine in pielea noastra astfel incat se observa cu ochiul liber.Culoarea rosie ii tranzmite persoanei care o poarta o stare de bine,de fericire,este o culoare puternica,se spune ca persoanele  care poarta culoarea rosu sunt persoane vesele,pasionale,si puternice.
Despre culoarea roz,o culoare sa spunem ''sentimentalista'' ii ofera persoanei care o poarta un sentiment placut,inocenta fiind cuvantul caracteristic acestei culori,despre persoana care poarta culoarea roz se spune ca este o persoana romantica,boema,dar si inocenta,dorind sa pastreze acea latura copilareasca,pentru ca stim foarte bine ca in toate cartile cu povesti printesele purtau rochii lungi roze sau albe.
Despre culoarea galben nu ar fi multe de spus,despre ea se  spune ca persoana care o poarta este o persoana geloasa,probabil este adevarat.
Am lasat la  final culorile de baza alb-negru,aceste culori combinate fiecare in parte cu alta culoare neutra nu poate da gres niciodata,dar nici aceasta asociere de culoare alb-negru,nu poate da gres.
Cand ne gandim la alb,ne gandim la puritate,inocenta,de aceea si acea traditie ca mireasa  sa aiva rochie de culoare alba.De asemenea albul semnifica binele,frumosul vietii,deci,cu alb,o persoana nuva da gres niciodata intr-o tinuta.
Acum vom vorbi despre negru,o culoare destul de inchisa,sumbra,care desi semnifica moartea,depresia,raul,este o culoare clasica,care consider ca nu se va demoda niciodata.
La inceputul acestui articol am afirmat ca exista multe caractere de femei,si pentru  fiecare caracter cate un stil,numai ca noi copiem de la designeri doar cea ce este gresit.
Femeile rezervate,independente,afaceriste  prefera stilul office ,un stil care impune respect,caracter,si  vorbeste de la sine,acea femeie este o femeie eficienta.
Exista si femei care se imbraca foarte mult in haine sport,un stil   lejer dar care nu este bine sa fie folosit excesiv,totusi sa nu uitam de feminitate.
Sa nu uitam de acea tinuta casual,de oblicei format din jeansi si o  bluza simpla, cu aceste haine putem  face o plimbare in parc,putem isi la un picnoc,atata timp cat aspectul este ingrijit,stilul este destul de ok.
Am lasat la urma stilul extravagant,care  multe dintre noi il confundam cu cuvantul vulgar,prin acest stil se face remarcata firea noastra  vulcanica,uneori vrem sa demonstram ca suntem rebeli,acest stil este foarte meticulos.
Persoanele  plinute fac greseala pur si simplus sa se ''ingroape''in haine foarte largi incercand sa-si ascunda imperfectiunile,dar este o gresela foarte mare,deoarece i timp isi vor pierde feminitatea.
Pentru ele cele m-ai potrivite sunt  hainele stil  marinar,anumite tinute care  pot ascunde acele imperfectiuni,de asemenea  jeansi cu talie inalte le avantajeaz  la fel de mult,iar un accesoriu,precum o geanta mare,poate capta atentia celui care priveste creend un fel de iluzie optica accentul punandu-se asupra gentii.
In materie de incaltaminte se poarta tot cea ce semnifica,platforma,pantofi cu platforma,dar si cizmele foarte lungi.
Se poarta hainele transparente,elementele florale etc.
Animal print-inca este purtat de vedete,si il putem purta si noi daca stim exact cum,nu este bine sa fim imbracate  din cap pana in picioare asa,la o tinuta putem opta pentru un singur element animal print combinat cu bluze maron,negru,sau alb.
Paietele si strasurile-nu ai cum sa nu iesi in evidenta cu aemenea accesori,elemente foarte sclipitoare care scoate persoana respectiva din anonimat,dar ele pot fi purtate  intr-un club sau locuri de acest gen.
Atentie,oricat de extravaganti dorim sa fim,grija mare sa nu picam in vulgar,sunt anumite vestimentatii create de designerii care nu sunt potrivite pentru constructia corpului nostru,cea ce vedem pe podiumurille de moda sunt cazuri extreme,de asemenea anumite tinute se pot purta in anumite locuri,nu putem purta orice,pe strada,ceva foarte tipator,sau culori foarte multe,deja deranjeaza ochiul,in plus trebuie sa ne gandim ca desi suntem fashioniste nu oricine isi permite  asemenea haine,deci cand iesim pe strada,putem fi  putin rezervate.
Nu emblema face diferenta,putem sa ne imbracam bine cu banii putini,sau putem sa avem haine scumpe  dar care nu ni se potrivesc.
Intorcandu-ne la Craciun,tot cercetand,am gasit un  magazin online,se numeste errry si vi-l recomand voua tuturor,acolo indiferent de ce culoare preferi sa imbraci,vei  gasi o multitudine de culori.
El este foarte bine structurat,putand alegand vestimentatia dupa culoare,marime,si pentru ca si cei de la erry sunt oameni si inteleg  cum este pe criza,s-au gandit sa faca un cdaou tuturor femeilor,preturi mici.
Cautand pe internet am gasit  rochii la preturi exorbitante,care nu au cu nimic mai special fata de rochiile de la erry.
In plus la eryy gasesti rochii pe toate culorile,texturile si gusturile.Preturile variaza intre 79 si 285 ron.De asemenea cei de la erry sunt atat de bine organizati incat daca doresti sa vizualizati mai bine rochia  apesi pe centrul pozei si  imaginea se va mari.
Rochii de seara,rochii  vaporoase,rochii mulate pe corp dar si m-ai largute pentru cele care vor sa se simta printese.
Ca sa nu credeti ca voi vorbi doar de rochii,am luat la alegere trei articole vestimentare care sper sa va placa la fel de mult ca si mine.
1.Rochia Blue Oranges,pana si  denumirea ne duce cu gandul spre portocaliu,este o rochie lunga in care  sigur vom eclipsa la o petrecere de Craciun,revelion dar si evenimente precum nunta botez.Este o rochie potrivita oricarei siluete,fiind formata din  m-ai multe culori aceasta exprima o stare de bine,fiind culori puternice,vesele,toate dorim sa fim la fel de proaspete,plina de culoare ca anotimpul primavara.Datoria multitudini de culori,aceasta iti da posibilitate sa alegi din paleta de culori de make-up  orice culoare doresti,deci ai un avantaj.Este o rochie pentru femeia puternica din tine,pentru femeia plina de viata,cu ea te vei simti o zeita.Ea are la poale modele asemeni unui paun,culori foarte vii, sus la baza taliei are centura neagra care i ofera un plus de stil rochiei.Pretul este foarte mic doar 135,00 Ron.
2.Little Black Dress-genul de rochie care nu se va demoda niciodata,daca tot v-am vorbit de o rochie lunga,acum va voi prezenta o rochie scurta,potrivita unei iesiri in club unde sigur veti capta atentia fiind sexi si senzuala.Cum si numele i spune,este vorba de o rochita neagra,foarte frumoasa,potrivita oricarei siluete deoarece se cunoaste faptul ca negru subtiaza ,rochia este scurta porneste dinspre sani spre gambe,este mulata pe corp dar tot odata destul de lejera,la baza sternului are niste aplicati tot de culoare neagra foarte frumoase,aceste aplicatii conduc spre spate la fel ca niste bretele.Cu aceasta rochie nu ve-ti da gres niciodata,iar pretul este foarte mic,doar 130.00 Ron.
3.Set colier si cercei Glamour- langa o rochie nu poate merge m-ai bine  acest set frumos.El este format dintr-un colier si cercei.In Maroc femeilor le sunt cumparate multe bijuterii, necontand  daca este aur,argint sau alte metal,o bijuterie  infrumuseteaza gatul unei feme,ea poate intregi o tinuta.Cerceii glamour au o lungime medie,ei sunt formati din floricele asemanatoare parca cu niste fulgi de nea lipite de geam,stralucitoare.
Colierul este la fel de frumos si stralucitor,de culoare alba,avand  floricele din loc in loc,modelul finnd foarte frumos.Acest set intregeste tinuta ta,prin stralucirea lui te va face sa te simti o diva de pe covorul rosu,iar acea stralucire te va face sa te simti o zi la fel cum se simte o vedeta in lumina reflectoarelor,de asemenea acest set se potriveste  multor tipuri de rochii,in special rochiilor multate pe corp,el ne face sa ne amintim  ca suntem la fel de pretioase ca stralucirea unei bijuterii si ca femeia intotdeauna trebuie rasfatata cu astfel de lucruri.Pretul acestui set ste de 102,00 Ron,un pret foarte mic,cea ce in magazinele din orasul nostru le vom gasi la pret dublu.
Acestea au fost cateva din lucrurile care le gasim in magazinul online erry,am si o veste buna pentru voi,pe site veti putea gasi si produse la reduceri.ve
Pe site nu ve-ti gasi doar cateva rochii ci cate modele doriti,care m-ai de care m-ai frumoase,in afara de rochii ve-ti gasi articole pantaloni,articole bluze,corset,etc la preturi la fel de mici ca si articole vestimentare prezentate m-ai sus.
Daca  vreti sa patrundeti intr-o imparatie a culorilor si a preturilor accesibile,atunci,accesati  :www.erry.ro si nu ve-ti garanta.Pretul face diferenta!Simte-te o diva de sarbatori!

Niciun comentariu: